«Καλό παιδί για καμιά μπύρα, αλλά για ηγέτης δεν κάνει»: Ο Παπανώντας «αποκαθηλώνει» Κασσελάκη μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο

FILE PHOTO: Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Δημήτρης Παπανώτας. Photo via Facebook@Dimitris Papanotas




«Ποταμός» κατά Κασσελάκη ο αποπεμφθείς από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπανώτας απαντώντας σε αναρτήσεις ακολούθων του στα social media.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε σε σχόλιο follower εξαπoλύοντας πυρά εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας αιχμές λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης».

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα στο σχόλιο του follower: 

«Aλήθεια? Με έβγαλε εμένα ρατσιστή, ξεπερασμένο, μισιγυνη, και απαράδεκτο κσι μετά το…μετάνιωσε? Και αύριο σαν πρωθυπουργός θα μιλάει με Ερτογάν και ηγέτες μεγάλων δυνάμεων κι εμείς θα του έχουμε εμπιστοσύνη? Κι αν μπει μέσα η Μπεκατώρου και του πει “ή εγώ ή ο Ερτογάν ” τι θα γίνει? Πόλεμος? Άσε ρε φίλε… Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης…»

Παρουσία του Αλέξη Τσίπρα ανακοινώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το ευρωψηφοδέλτιο των 42 του ΣΥΡΙΖΑ: Παρουσιάζει και τους 5 «αγνώστους» υποψηφίους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: