3+1 ρούχα που είναι πάντα στις τάσεις της ανδρικής μόδας! Κλασσικά κομμάτια για μια διαχρονική ντουλάπα

Πηγή φωτογραφίας 3guys




Η μόδα είναι ένας τομέας που συνεχώς εξελίσσεται, ακολουθώντας τις τάσεις της σύγχρονης εποχής. Κάθε χρόνο βλέπουμε να κάνουν την είσοδό τους διαφορετικές γραμμές και χρώματα. Ωστόσο υπάρχουν και τα ρούχα που μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο, τα λεγόμενα κλασικά και διαχρονικά κομμάτια.

Όλοι έχουμε ανάγκη από ανανέωση και ενσωμάτωση του στυλ μας στις τάσεις. Επενδύοντας τακτικά σε επίσης κλασικά κομμάτια, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια διαχρονική ντουλάπα, από την οποία δεν θα λείπει τίποτα!

Ποια είναι λοιπόν τα ρούχα εκείνα τα οποία μας προσφέρουν διαχρονικές εμφανίσεις και είναι πάντα εντός των τάσεων, όλα αυτά τα χρόνια;

Καρό πουκάμισα

Πολλοί νομίζουν πως το καρό πουκάμισο είναι κάτι που έρχεται και φεύγει από το προσκήνιο. Κι όμως, αν παρατηρήσετε τις τάσεις, βρίσκεται πάντα στα ύψη των προτιμήσεων. Ο λόγος; Επειδή είναι κατάλληλο τόσο για casual, όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις.

Ανδρικό πουκάμισο RALPH

Ένα καρό πουκάμισο αποπνέει στυλ, αναδεικνύει την προσωπικότητα και το πιο σημαντικό είναι πως μπορεί να δημιουργήσει πολλά διαφορετικά στυλ, από casual, εναλλακτικά και σπορ, έως πιο επίσημα.

Επιλέγοντας απαλά και ζεστά χρώματα, εξασφαλίζετε πως το πουκάμισό σας θα ταιριάζει με όλα τα ρούχα και θα βρίσκεται πάντα στις τάσεις!

Φούτερ για δυναμικές και casual εμφανίσεις

Το φούτερ αποτελεί τον πιο «πιστό φίλο» ενός άντρα για πολλούς λόγους. Προσφέρει άνεση αλλά και ευκολία, κάνοντάς το ένα βασικό κομμάτι για καθημερινές, casual εμφανίσεις αλλά και πιο σπορ εμφανίσεις.

Παρόλο που φοριέται σε πιο «χαλαρές» περιστάσεις, αποτελεί σύμβολο στυλ. Οι εκδοχές του είναι άπειρες, χαρίζοντας ευελιξία σε κάθε άνδρα να εκφραστεί όπως θέλει.

Ανδρικό φούτερ ARM POCKET

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλα κομμάτια ρούχων όπως φόρμες, αλλά και με τζιν ή και βερμούδες.

Κλασικό μαύρο παλτό

Το μαύρο παλτό έχει ιδιαίτερη θέση στην ανδρική ντουλάπα. Αποτελεί ένα κλασικό κομμάτι, ενώ η μαύρη απόχρωση το κάνει πολύ ευέλικτο, αφού μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα στυλ και χρώματα ρούχων.

Ανδρικό παλτό NORMAN

Επίσης, το μαύρο παλτό προσφέρει κομψότητα, ενώ είναι ένα κομμάτι που μπορείς να φορέσεις σε πολλές περιστάσεις, από επίσημες εκδηλώσεις, μέχρι καθημερινές δραστηριότητες. Είναι διαχρονικό και αν είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, μπορεί να διαρκέσει για πολλές σεζόν.

Μαύρο μπλουζάκι Polo

Ένα polo μαύρο μπλουζάκι δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα, αφού αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι για κάθε ανδρικό ντύσιμο.

Ανδρική μπλούζα polo CLARE

Το χρώμα αποτελεί μια ευέλικτη επιλογή για διάφορες περιστάσεις. Μπορεί να φορεθεί ως μέρος ενός casual ντυσίματος, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να δώσει μια πιο κομψή νότα σε μια εμφάνιση. Η απλότητα της μαύρης απόχρωσης, την καθιστά εύκολη στο συνδυασμό με άλλα ρούχα, δίνοντας στυλ στην ντουλάπα κάθε άνδρα.

Διαχρονική κομψότητα και πρακτικότητα

Η κομψότητα αλλά και η ευελιξία είναι βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα ρούχο, για να βρίσκεται συνεχώς στις τάσεις της μόδας.

Με τα παραπάνω κομμάτια, μπορείτε να δημιουργήσετε άπειρους συνδυασμούς, προσθέτοντας στυλ και διαχρονικότητα σε κάθε σας εμφάνιση, ανεξάρτητα από τις τάσεις που επικρατούν.

Αποκτήστε από το 3guys κλασικά κομμάτια και κάντε το καθημερινό ντύσιμό σας πιο εύκολο από ποτέ!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: