Πέθανε ο Βρετανός ηθοποιός Πίτερ Γουάιτ: Πρωταγωνιστούσε επί τέσσερις δεκαετίες στη σαπουνόπερα του ABC «All My Children» [video]

FILE PHOTO: O ηθοποιός Πίτερ Γουάιτ στο “The Boys in the Band”. Photo screenshot via youtube, DiffrentDrumr




Πέθανε ο Βρετανός ηθοποιός Πίτερ Γουάιτ, ο οποίος ενσάρκωσε τον Λινκ Τάιλερ στη σαπουνόπερα του ABC “All My Children” επί τέσσερις δεκαετίες και πρωταγωνίστησε στην αρχική θεατρική παραγωγή και στην κινηματογραφική μεταφορά του “The Boys in the Band”. Ήταν 86 ετών.

Ο Γουάιτ πέθανε την Τετάρτη στο σπίτι του στο Λος Άντζελες από μελάνωμα, δήλωσε στο The Hollywood Reporter η συμπρωταγωνίστριά του στο All My Children, Κάθλιν Νόουν (Έλεν Σέπερντ Ντάλτον στη σειρά).

Ο Γουάιτ έπαιξε επίσης τον Άρθουρ Κέιτς, τον δικηγόρο της Σέιμπλ Κόλμπι (Στέφανι Μπίτσαμ), στις δύο πρώτες σεζόν της πρωινής σαπουνόπερας “The Colbys” το 1985-86 και επανεμφανίστηκε ως ο αποθανών γιατρός-πατέρας των χαρακτήρων που υποδύονταν οι Σβούζι Κουρτς, Σέλα Γουόρντ, Πατρίσια Κάλεμπερ και Τζούλιαν Φίλιπς στο δράμα “Sisters” του NBC το 1991-96.

Πηγή: ertnews, hollywoodreporter.com

Μόνικα Μπελούτσι και Αλεξάντερ Πέιν στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Θα προβληθούν 270 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: