Η ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου στην Πρωινή Ζώνη [video]: Σίγησαν τα όπλα στη Λωρίδα της Γάζας – Η εξαπάτηση της Ουάσιγκτον και των Βρυξελλών από τον Ερντογάν

Ο ανταποκριτής της Hellas Journal, του Action24 και του Omega Channel στο Λευκό Οίκο και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μιχάλης Ιγνατίου με τους παρουσιαστές της Πρωινής Ζώνης, Γιώργο Κακούση και Αννα Λιβαθηνού. Φωτογραφία από το Action24.




Η υλοποίηση της συμφωνίας μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς προσφέρει ελπίδες για την απελευθέρωση των πρώτων ομήρων και τη συνέχιση της κατάπαυσης του πυρός, αν και ομιλούμε για τη Μέση Ανατολή, από την οποία απουσιάζει η μπέσα.

Από την πλευρά του, ο Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει να παίζει με τα νεύρα των Αμερικανών, οι οποίοι δεν τολμούν να τον αντιμετωπίσουν, όπως του αρμόζει. Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας εξαπάτησε την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες -όπου βρίσκεται η έδρα του ΝΑΤΟ- και δεν έγκρινε ακόμα την είσοδο της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

Αυτά και άλλα θέματα, όπως και την επίσκεψη του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη στη Ρώμη, συζήτησε ο Μιχάλης Ιγνατίου, διαπιστευμένος ανταποκριτής στο Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ της ιστοσελίδας μας Hellas Journal, στην Πρωινή Ζώνη του καναλιού Action24, με την Άννα Λιβαθυνού και τον Γιώργο Κακούση.

Ακολουθεί το βίντεο της ανταπόκρισης του Μιχάλη Ιγνατίου:

 

Ο ακήρυκτος πόλεμος του Ιράν εναντίον των ΗΠΑ συνεχίζεται: Νέες επιθέσεις εναντίον αμερικανικών στρατευμάτων στη Συρία και το Ιράκ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: