Ο Στέφανος Κασσελάκης εξελέγη νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: Συγκεντρώνει 56,69% στο 75% των ψηφοφόρων – Συγχαρητήριο τηλεφώνημα από την Έφη Αχτσιόγλου

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο του Πολιτιστικού Κέντρου ΓΑΛΑΞΙΑΣ, στην πλατεία Νέας Σμύρνης, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023. Στις 8 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για τον Β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, υποψήφιοι είναι οι: Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανος Κασσελάκης.ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Όπως ανακοινώθηκε από την κεντρική εφορευτική επιτροπή

Στο 75% του εκλογικού σώματος

  • Στέφανος Κασσελάκης: 56,69% (56.461 ψήφους)
  • Εφη Αχτσιόγλου: 43,31% (43.139 ψήφους)

Ήδη η Έφη Αχτσιόγλου τηλεφώνησε στον συνυποψήφιό της και τον συνεχάρη.

Πάνω από 133.260 μέλη συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

Προσερχόμενη στα γραφεία της Κουμουνδούρου, η κυρία Αχτσιόγλου έγινε δεκτή με συνθήματα.

Στη σύντομη δήλωσή της μεταξύ άλλων τόνισε:

«Τηλεφώνησα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον συνεχάρην. Του εύχομαι δύναμη στα νέα του καθήκοντα».

«Ολοκληρώθηκε σήμερα μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κοινωνία κοιτάζει προς τα εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθαν στην κάλπη».

«Αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας για να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στον κόσμο» σημείωσε.

Παράλληλα, ευχαρίστησε το επιτελείο της και τον γιο της για την υπομονή και του υποσχέθηκε μια καλύτερη ημέρα από αύριο.

Τα τηλεφωνήματα του Αλέξη Τσίπρα

Λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο απερχόμενος πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε και με τον κ. Κασσελάκη και με την κυρία Αχτσιόγλου.

Περισσότερα σε λίγο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: