Επιμένει η Αχτσιόγλου στο debate παρά την άρνηση του Κασσελάκη: «Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι» πρέπει να γίνει

FILE PHOTO: Η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου κάνει δηλώσεις έξω από τα γραφεία του κόμματος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την προεδρία, την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για το debate ενόψει του β΄γύρου για την νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε η Έφη Αχτσιόγλου, υπερασπιζόμενη την ανάγκη διεξαγωγής «Debate με τον Στέφανο Κασσελάκη».

«Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης», σημείωσε προσθέτοντας: «Από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη μας που θέλουν να μάθουν τις θέσεις μας».

«Όπως εύστοχα είχε πει ο Νίκος Παππάς: Θα ήταν τεράστιο λάθος να μη μιλήσουμε, με συντροφικότητα, μπροστά στους δημοκρατικούς πολίτες. Απαραίτητο το debate ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος», κατέληξε η κ. Αχτσιόγλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κασσελάκης αρνήθηκε να γίνει μεταξύ τους debate λέγοντας πως δεν είναι αντίπαλοι αλλά σύντροφοι και την κάλεσε σε κοινή περιοδεία.

Νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης είχε συνάντηση στη Βουλή με τον Νίκο Παππά, ο οποίος του  εξέφρασε την πλήρη στήριξή του ενόψει του β’ των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη Κυριακή στις 24/9.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

«Ο Στέφανος θα έχει την στήριξή μου»: Ο Νίκος Παπάς στο πλευρό του Κασσελάκη στον β΄ γύρο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: