Τόνι Κρόος για πάντα, Καμαβινγκά με ρήτρα 1 δισ. στη Ρεάλ Μαδρίτης: Και πάντα σε αναμονή για το colpo grosso

File Photo epa10461835 Federico Valverde (L) of Real Madrid celebrates with teammates Eduardo Camavinga (C) and Toni Kroos (R) EPA/Mohamed Messara




Κάτοικος Μαδρίτης θα παραμείνει έως το καλοκαίρι του 2024 ο Τόνι Κρόος, καθώς η Ρεάλ ανακοίνωσε την επέκταση γι’ ακόμη ένα χρόνο της συνεργασίας της με τον Γερμανό μέσο, το τρέχον συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος του μήνα.

Ο 33χρονος άσος εντάχθηκε το 2014 στο δυναμικό της Ρεάλ, προερχόμενος από την Μπάγερν Μονάχου, και εξελίχθηκε σε βασικό ατού της «βασίλισσας», καθώς πανηγύρισε 19 τρόπαια με την ισπανική ομάδα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων Champions League, τριών πρωταθλημάτων κι ενός κυπέλλου Ισπανίας, καθώς και πέντε Παγκοσμίων Κυπέλλων συλλόγων της FIFA.

Με την εθνική Γερμανίας στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου το 2014, ενώ είχε κατακτήσει και ένα Champions League με την Μπάγερν Μονάχου πριν μετακομίσει στη Ρεάλ, με την οποία μετράει 27 γκολ και 89 ασίστ σε 417 συμμετοχές. «Είμαι πανευτυχής για το νέο συμβόλαιο και ελπίζω να κλείσω την καριέρα μου φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ», τόνισε σχετικά ο Γερμανός άσος.

Καμαβινγκά έως το 2028

Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατάει με νέα πολυετή συμβόλαια ένα-ένα τα πολύτιμα ποδοσφαιρικά «πετράδια» που έχει στο στέμμα της και μετά τους Βινίσιους, Μιλιτάο, Ροντρίγο, «έδεσε» με νέο συμβόλαιο και τον Εντουάρντο Καμαβινγκά.

Οι Μαδριλένοι προχώρησαν την Τρίτη (27/6) σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του νεαρού Γάλλου διεθνούς που έληγε το 2028, με τη νέα σύμβαση να περιλαμβάνει επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2028 και βελτιωμένες αποδοχές.

Μάλιστα οι «μερένχες» έβαλαν και μία αστρονομική ρήτρα ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, προκειμένου να διώξουν μια και καλή τους επίδοξους… μνηστήρες.

Η Ρεάλ απέκτησε τον Καμαβινγκά το καλοκαίρι του 2021 πληρώνοντας 31 εκατ. ευρώ στη Ρεν με τον πολυσύνθετο Γάλλο μέσο να μετράει στην πρώτη του διετία στη Μαδρίτη 99 εμφανίσεις και 2 γκολ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Πολιτική παρέμβαση Μπαπέ για τη δολοφονία του 17χρονου από αστυνομικούς: «Πονάω για τη Γαλλία μου»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: