Στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Σβάτσμαν

FILE PHOTO: Stefanos Tsitsipas of Greece in action during his men’s singles semi-finals match against Daniil Medvedev of Russia (not pictured) at the Italian Open tennis tournament in Rome, Italy, 20 May 2023. EPA/ETTORE FERRARI




Περίπου στις 19:00 θα αρχίσει ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν αύριο, Παρασκευή (2/6), στο Suzanne Lenglen, με στόχο την πρόκριση του Έλληνα τενίστα στους «16» του Ρολάν Γκαρός.

Η «μάχη» του “Tsitsifast” με τον Αργεντινό τενίστα θα ακολουθήσει αυτές των ζευγαριών Στιμς-Κασάτκινα (12:00), Σονέγκο-Ρούμπλεφ και Στίβενς-Πουτίντσεβα. Όποιος εκ των Τσιτσιπά-Σβάρτσμαν προκριθεί, θα βρει αντίπαλο στον τέταρτο γύρο τον νικητή του αγώνα Φονίνι-Όφνερ.

Το βράδυ θ’ αγωνιστεί ο Κάρλος Αλκαράθ με τον Σαποβάλοφ, με τον πρώτο πιθανό αντίπαλο του Στεφ στα προημιτελικά. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, από την πλευρά του, έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στον Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και ο αγώνας θα γίνει στο Philippe Chatrier μετά από δύο αγώνες γυναικών, με το πρόγραμμα να ανοίγει στις 12:45.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ματς Χατσάνοφ-Κοκκινάκης και Μουζέτι-Νόρι, ενώ στις γυναίκες επιστρέφουν στη δράση οι Αρίνα Σαμπαλένκα και Τζέσικα Πεγκούλα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ Παρίσι, France

Τέλος ο Μέσι από την Παρί: Το ανακοίνωσε δι’ επαίνων ο προπονητής του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: