Όταν δάκρυσε ο Ιντιάνα Τζόουνς: Χρυσός Φοίνικας καριέρας για τον Χάρισον Φορντ στις Κάννες [videos]

epa10638675 US actor Harrison Ford attends the press conference for ‘Indiana Jones And The Dial Of Destiny’ during the 76th annual Cannes Film Festival, in Cannes, France, 19 May 2023. The movie is presented out of the competition of the festival which runs from 16 to 27 May. EPA/SEBASTIEN NOGIER / POOL




Ο Χάρισον Φορντ αποδέχτηκε συγκινημένος το τιμητικό βραβείο του Χρυσού Φοίνικα του Φεστιβάλ Καννών για το σύνολο της καριέρας του,  την πλέον περίβλεπτη διάκριση που προσφέρεται στο  φεστιβάλ .

Ο 80χρονος πλέον Φορντ βρέθηκε στο παγκοσμίου φήμης κινηματογραφικό φεστιβάλ στη νότια Γαλλία για να παραστεί στην  πρεμιέρα του νέου  “Ιντιάνα Τζόουνς και ο Δίσκος του Πεπρωμένου”, την πέμπτη συνέχεια του έπους που έκανε παγκοσμίως αγαπητό τον Χάρισον Φορντ ως “Ιντι”.

 

Κατά την απονομή του βραβείου οι παρευρισκόμενοι χειροκροτούσαν όρθιοι τον Φορντ επί έξι λεπτά, ενώ και πάλι όταν προβλήθηκε ένα βίντεο με αντιπροσωπευτικούς του ρόλους, η αίθουσα σείστηκε από το χειροκρότημα.

«Λένε ότι πριν πεθάνεις, βλέπεις ολόκληρη τη ζωή σου να περνάει σαν ταινία μπροστά από τα μάτια σου. Κι εγώ είδα τη ζωή μου να περνάει μπροστά από τα μάτια μου, ένα μεγάλο μέρος της, όχι ολόκληρη. Η ζωή μου είναι αυτή που είναι χάρη στην υπέροχη γυναίκα μου, που υποστήριζε πάντα το πάθος μου και τα όνειρά μου, κάτι για το οποίο της είμαι ευγνώμων», δήλωσε ο Φορντ απευθυνόμενος στη σύζυγό του, Καλίστα Φλόκχαρτ, με την οποία είναι μαζί από το 2002.

Με πληροφορίες από BBC/Reuters

Η επιστροφή του Ροζ Πάνθηρα: Ο Έντι Μέρφι σε συζητήσεις για τον ρόλο του Κλουζώ στον νέο «Pink Panther»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: