Ο κάτωχρος και καταβεβλημένος Ερντογάν υπέγραψε αυξήσεις 45% στους δημόσιους υπάλληλους, τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές!

Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν, εμφανώς καταβεβλημένος, από την εκδήλωση της ανακοίνωσης αυξήσεων στους δημοσίους υπαλλήλους Πηγή Τουρκική Προεδρία




Στην τελική ευθεία και με όλα τα προγνωστικά εναντίον του ο Ερντογάν χρησιμοποιεί και τα τελευταία κόλπα ενός λαϊκιστή ηγέτη για να κερδίσει τις εκλογές της 14ης Μαΐου στην Τουρκία.

Επειδή προφανώς διαπιστώνει ότι δεν αρκεί ούτε το μαΐμού μεγαλείο, ούτε οι διώξεις, ούτε ο φανατισμός αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό που πραγματικά πονά τη διακυβέρνησή του.

Όπως αναφέρεται στον ιστότοπο της Τουρκικής Προεδρίας «Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη δήλωσή του στην Τελετή Υπογραφής της Δημόσιας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας 2023, είπε: «Πραγματοποιούμε αύξηση των μισθών κατά 45%, συμπεριλαμβανομένου του μεριδίου πρόνοιας. Έτσι, αυξάνουμε τον κατώτατο μισθό των δημοσίων υπαλλήλων στις 15 χιλιάδες λίρες».».

Δυο επισημάνσεις: Η πρώτη αφορά στην κατάσταση του ίδιου του Ερντογάν ο οποίος στις φωτογραφίες είναι κάτωχρος και εμφανώς καταβεβλημένος με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Και δεύτερον ότι ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας απλώς μοιράζει πληθωριστικό χρήμα που θα εξανεμιστεί καθώς τα δομικά προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε στην Τουρκία δεν μπορείν να αντιμετωπιστούν απλώς με αυξήσεις οι οποίες θα ανατροφοδοτήσουν τον πληθωρισμό.

Νίκη από την πρώτη Κυριακή στον Κιλιτσντάρογλου δίνει η τελευταία δημοσκόπηση στην Τουρκία: Δείτε όλες τις μετρήσεις του τελευταίου διμήνου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: