Η Σκόπελος «πρωταγωνίστησε» στη βρετανική τηλεόραση: Το εμβληματικό Mamma Mia και οι έξι ζωντανές μεταδόσεις για 9 εκατ. τηλεθεατές [video]

H παραλία του Αγίου Ιωάννη στην Σκόπελο, όπου έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας του Hollywood, «Mamma Mia», το Σεπτέβριο του 2007. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




«Πρωταγωνίστησε» η Σκόπελος στη βρετανική τηλεόραση στο πλαίσιο της επίσκεψης τηλεοπτικού συνεργείου της εκπομπής «Loose Women».

Πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες πρωινές καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές της Μ. Βρετανίας που μεταδίδεται από το ITV και έχει εννιά εκατομμύρια τηλεθεατές σε εβδομαδιαία βάση! Η εκπομπή «Loose Women» έχει τιμηθεί με βραβεία BAFTA και ΝΤΑ.

Με επίκεντρο το γεγονός πως η κινηματογραφική μεταφορά του διαχρονικού μιούζικαλ Mamma Mia γυρίστηκε στο πανέμορφο νησί των Σποράδων, πραγματοποιήθηκαν έξι «ζωντανές» μεταδόσεις.

Οι live παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν με φόντο την εξωτική παραλία του Αμάραντου  και το γραφικό εκκλησάκι Αη Γιάννη στο Καστρί που βρίσκεται στην κορυφή ενός βράχου ύψους 100 μέτρων με 106 λαξευμένα σκαλοπάτια .

«Αξιοποιώντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Σκοπέλου, επιλέγουμε πρωτότυπες δράσεις διεθνούς προβολής που κρατούν ζωντανή τη σύνδεση με το δημοφιλές μιούζικαλ» τόνισε η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου Ιωάννα Ευσταθίου.

«Ειδικά εφέτος, οι ταξιδιωτικές ροές από Μεγάλη Βρετανία εμφανίζουν πολύ μεγάλη δυναμική καθώς έχουν ξεκινήσει από τον Απρίλιο και αναμένονται να συνεχιστούν μέχρι και τον Οκτώβριο», επισήμανε η κυρία Ευσταθίου.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Πάτμος, το απόλυτο καταφύγιο γαλήνης: Είναι από τα ομορφότερα νησιά για να επισκεφτεί κανείς το καλοκαίρι – Aφιέρωμα της «Figaro»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: