Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας έκανε την πρόταση των 200 εκατ. στον Μπενζεμά: Μετά μπορεί να παίξει όπου θέλει…

FILE PHOTO: Real Madrid’s striker Karim Benzema (R) celebrates with teammate Eden Hazard (L) after scoring during the Spanish LaLiga soccer match EPA, JuanJo Martin




Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα αναφορικά με την πρόταση που έγινε στον Καρίμ Μπενζεμά.

Ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν ότι η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας είναι αυτή που ξεκίνησε τις συζητήσεις με τον Γάλλο και όχι κάποιο συγκεκριμένο κλαμπ της χώρας.

Πίσω απότην τεράστια πρόταση (200 εκατ. ευρώ) που έχει στα χέρια του ο Καρίμ Μπενζεμά, για να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και να συναντήσει τον Ρονάλντο, φαίνεται μέχρι στιγμής ότι δεν έχει προέλεθει από κάποια ομάδα, με δημοσίευμα της «el mundo» να αναφέρει πως δεν υπάρχει συγκεκριμένο club.

Η Κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας είναι αυτή που έχει κάνει πρόταση στον Καρίμ Μπενζεμά, δίνοντάς του μάλιστα το ελεύθερο να αποφασίσει μόνος του σε ποια ομάδα θέλει να πάρει μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπο όροι στο συμβόλαιο είναι πως ο Γάλλος θα κρατήσει το 100% των δικαιωμάτων της εικόνας του, ενώ θα γίνει και πρεσβευτής στην προσπάθεια που κάνει η Σαουδική Αραβία για να διοργανώσει το Μουντιάλ το 2030.

Με πληροφορίες από El Mundo

Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη και καλύτερος παίκτης της Premier League ο Έρλινγκ Χάαλαντ: Δεύτερος ο Κέιν, τέταρτος ο Μπαπέ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: