Τσαρική χλιδή στο Παλάτι του Πούτιν και της ερωμένης του: Χρυσή παράνοια, ρουμπίνια, τριώροφοι πολυέλαιοι, σπα και θάλαμος κρυοθεραπείας [videos]

FILE PHOTO: Το Παλάτι του Πούτιν στη Μαύρη Θάλασσα. Screenshot via YouTube@AlexeiNavalny/




Ρώσος δημοσιογράφος που διέφυγε από τη χώρα του δημοσιοποίησε φωτογραφίες από τη μυστική έπαυλη όπου ζει πολυτελέστατα ο Πούτιν με την ερωμένη και τα παιδιά του.

Ο Ρομάν Μπαντάνιν, ανεξάρτητος Ρώσος δημοσιογράφος που έφυγε από τη Ρωσία μετά από απειλές κατά της ζωής του και κινδύνευσε να φυλακιστεί, έδωσε συνέντευξη στο CNN όπου συζήτησε την έρευνά του για τον μυστικό πολυτελή τρόπο ζωής του Ρώσου προέδρου  και λεπτομέρειες για την ερωμένη του, Αλίνα Καμπάεβα.

Ο Μπαντάνιν έδωσε στο CNN αυτές τις νέες και αποκλειστικές πληροφορίες για την υπερβολική ζωή του Πούτιν και λεπτομέρειες σχετικά με τη γυναίκα που πιστεύεται ότι είναι η ερωμένη του και μητέρα των παιδιών του, η γυμνάστρια και χρυσή Ολυμπιονίκης Αλίνα Καμπάεβα.

  •  Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν σε αυτή τη συνέντευξη, ο Πούτιν ζει σε μια πολυτελή έπαυλη στο ακρωτήριο Idokpas, γνωστό και ως το παλάτι του Cape Idokpas ή «Παλάτι του Πούτιν». 

Είναι ένα μεγάλο συγκρότημα που βρίσκεται στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας κοντά στο Gelendzhik στο Krasnodar Krai της νότιας Ρωσίας. Φτάνει συχνά εκεί με θωρακισμένο τρένο – τον προτιμώμενο τρόπο ταξιδιού του.

Τι γνωρίζουμε για το παλάτι του Πούτιν

Τώρα, πληροφορίες για το παλάτι του Πούτιν κυκλοφορούν εδώ και χρόνια. Η ύπαρξή του αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2010 από τον πληροφοριοδότη Sergei Kolesnikov.

Το 2021, η μη κερδοσκοπική οργάνωση FBK του φυλακισμένου ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι δημοσίευσε ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με αυτό που ονομάζεται Παλάτι του Πούτιν αποκαλύπτοντας τρομακτικό πλουτισμό και χλιδή με δημόσιο χρήμα.

Το Κρεμλίνο αρνήθηκε ότι ανήκει στον Πούτιν.

Αρκετοί Ρώσοι ολιγάρχες έχουν διεκδικήσει την ιδιοκτησία του, όπως ο Alexander Pomerenko, ο Alexei Vasilyuk και ο Arkady Rotenberg.

Ωστόσο, πληροφορίες σχετικά με το τι πραγματικά συνέβαινε στο εσωτερικό, ή πώς ήταν το εσωτερικό, ήταν δύσκολο να δοθούν από άλλες πηγές, πέραν του δικτύου Ναβάλνι.

  • Αλλά στο CNN, ο Μπαντάνιν έδειξε φωτογραφίες από το εσωτερικό – αν και το CNN δεν επαλήθευσε ανεξάρτητα την αναφορά και δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα αυτών των φωτογραφιών.

 Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό της έπαυλης δείχνουν διακόσμηση με χρυσό σε όλα τα δωμάτια, από το γραφείο του Πούτιν μέχρι την κρεβατοκάμαρά του.

 Ο εξόριστος Ρώσος δημοσιογράφος έδειξε στο CNN μια σειρά από φωτογραφίες που υποστήριξε ότι τραβήχτηκαν στην έπαυλη. Σε αυτές  μπορεί κανείς να δει, μεταξύ άλλων, έναν καθρέφτη με χρυσό πλαίσιο, χρυσούς πολυελαίους και μια τραπεζαρία με γυάλινο τραπέζι και χρυσές καρέκλες.

  • Στην τραπεζαρία βρίσκεται ένας πολυέλαιος σε σχήμα μπάλας με χρυσά φύλλα. Ένας άλλος πολυέλαιος φαίνεται να κατεβαίνει τρεις ορόφους καλυμμένους με χρυσό και ρουμπίνια.

Η κρυφή ζωή του Πούτιν με την ερωμένη του

Αυτές οι εικόνες κοινοποιήθηκαν για πρώτη φορά από το ανεξάρτητο ρωσικό μέσο ενημέρωσης Prokt σε δημοσίευμα με τίτλο “Σιδερένιες Μάσκες”. Το ίδιο δημοσίευμα ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Πούτιν ζει με την ερωμένη του, Καμπάεβα.

 “Ο Πούτιν είναι 100% τρελός με τη μυστικότητα γύρω από την προσωπική του ζωή, για τους συγγενείς του και συγκεκριμένα για την Καμπάεβα. Πιθανώς, θα έλεγα ότι η Καμπάεβα είναι το μεγαλύτερο ταμπού στη Ρωσία”, είπε ο Μπαντάνιν στο CNN, προσθέτοντας ότι ο στενός κύκλος του Πούτιν γνωρίζει τους Ρώσους. ο πρόεδρος και η Καμπάεβα είναι μαζί, αλλά κανείς τους δεν τους έχει δει ποτέ μαζί.

Το Prokt είχε αναφέρει ότι ο Πούτιν έχτισε μια ξεχωριστή κατοικία για την Καβάεβα και τα παιδιά τους κοντά σε μια μαρίνα και έναν μυστικό σιδηρόδρομο προς την έπαυλη.

  • Η κατασκευή της κατοικίας της Καμπάεβα ξεκίνησε το 2020 και  τα οικήματα βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου έχει κατασκευαστεί επίσης ένα τεράστιο συγκρότημα σπα, το οποίο περιλαμβάνει σολάριουμ, θαλάμους κρυοθεραπείας, πισίνα, σάουνα, σάουνα και καλλυντικές θεραπείες και χώρους οδοντιατρικής.

Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι η Καμπάεβα κατέχει το μεγαλύτερο ρετιρέ της Ρωσίας και περίπου 120 εκατομμύρια δολάρια σε ακίνητα.

Η  συνέντευξη του Ρώσου δημοσιογράφου στο CNN όπου αποκάλυψε τις φωτο στο 6:10′ του βίντεο:

Με πληροφορίες από CNN

Το παλάτι του Πούτιν: Το αποκαλύπτουν οι χάρτες Google * Kαζίνο, πισίνα, παγοδρόμιο, πίστα καρτ …με τα λεφτά των άλλων [photos, videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: