Τσαπανίδου: Ο Μητσοτάκης αφήνει πίσω του ακρίβεια, φόβο και αδικία – ΠΑΣΟΚ: Βιώνουμε καθημερινά τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής

FILE PHOTO: Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




«Ο κ. Μητσοτάκης υπόσχεται σε βελτιωμένη έκδοση, όσα υποσχέθηκε το 2019 και δεν έκανε στη διάρκεια της διακυβέρνησής του. Ακρίβεια, ανασφάλεια, φόβο και αδικία παντού αφήνει πίσω του. Οι υποσχέσεις του δεν πείθουν και ο χρόνος του τελείωσε» αναφέρει σε δήλωσή της η Πόπη Τσαπανίδου.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ,με αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ. τόνισε ότι «η αλλαγή έρχεται με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές και με Δικαιοσύνη Παντού» σ

Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσής του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή τα όσα είπε στην συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ σήμερα το πρωί.

«Μπροστά στην επερχόμενη ήττα και την αποδοκιμασία των πολιτών, ο Πρωθυπουργός άλλαξε σήμερα γραμμή» αναφέρει το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ, που συμπληρώνει:

«Ο αμετανόητος Κυριάκος Μητσοτάκης, που επέδειξε θεσμική ασέβεια εξαγγέλλοντας προκαταβολικά και τις δεύτερες εκλογές τον Ιούλιο, σήμερα έκανε λόγο για τη “μόνη κάλπη” της 21ης Μαΐου επιχειρώντας να σώσει τα προσχήματα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Οι πολίτες βιώνουν καθημερινά τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής, παρά την πλασματική εικόνα, που θέλει να καλλιεργήσει ο κ. Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός, που κατάργησε τον δημόσιο χαρακτήρα του Εθνικού Συστήματος Υγείας με πρόσφατο νόμο και συνειδητά επέλεξε να μην το χρηματοδοτήσει στρατηγικά από το Ταμείο Ανάκαμψης, σήμερα υποσχέθηκε ότι θα το αναμορφώσει».

Τέλος, η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κάνει αναφορά και στην ακρίβεια, σημειώνοντας:

«Την ώρα που οι πολίτες είναι αντιμέτωποι με το κύμα ακρίβειας και οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα ξεπερνούν τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ο κ. Μητσοτάκης διαφημίζει ότι το «τρύπιο καλάθι» του κ. Γεωργιάδη, το… ζήλεψαν και στο εξωτερικό».

 Ο Βελόπουλος

«Οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη περί “μετεκλογικής επιστροφής” της ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ στο Δημόσιο από το Υπερταμείο, συνιστούν τον ορισμό της προεκλογικής εξαπάτησης» τονίζει σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σχετικά με τις αναφορές του πρωθυπουργού στην συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ σήμερα το πρωί για το νερό.

«Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που με τροπολογίες που ακόμα και σήμερα δεν έχουν αναιρεθεί, προσπάθησε να παρακάμψει την απόφαση του ΣτΕ επιτυγχάνοντας την έμμεση ιδιωτικοποίηση του νερού προς όφελος συγκεκριμένων ολιγαρχών» σημειώνει στην δήλωσή του ο κ. Βελόπουλος και συμπληρώνει:

«Το ψέμα του Κ. Μητσοτάκη τεκμηριώνει και η “αγαπημένη” του Τρόικα στη σχετική αξιολόγηση της, που αναφέρει ακριβώς τα αντίθετα από τις σημερινές του “εξαγγελίες”».

To KKE

«Η περιβόητη «σταθερότητα» που επαναλαμβανόμενα υπόσχεται ο κ. Μητσοτάκης, αλλά και άλλα κόμματα, είναι μόνο «σταθερότητα» στη συνέχιση και κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής. Είναι η «σταθερότητα» στην ακρίβεια, στους χαμηλούς μισθούς, στο ξεζούμισμα και ξεσπίτωμα δανειοληπτών, στην υλοποίηση των επικίνδυνων για τους λαούς κατευθύνσεων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Ο τσακωμός τους αφορά στο ποιο θα είναι το κυβερνητικό σχήμα που θα την υλοποιήσει» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον «ΣΚΑΙ» .

«Η σταθερότητα όμως για τον ελληνικό λαό και τα δικαιώματά του βρίσκεται σε μια ριζικά αντίθετη πορεία, με τον ίδιο πρωταγωνιστή των εξελίξεων και με ένα ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό» τονίζει καταλήγοντας το σχόλιο του κόμματος.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Διαβεβαιώσεις Μητσοτάκη: ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ θα φύγουν από το Υπερταμείο και θα επιστρέψουν στον έλεγχο του δημοσίου μετά τις εκλογές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: