Δριμεία επίθεση ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ για τη διαρροή ονομάτων σχετικά με την καταγγελία κατά Γεωργούλη: Δε σέβεστε τίποτα

Ο Αλέξης Γεωργούλης Cultural Creators Friendship Group (CCFG) – European Discoverability Forum




Στην αρμόδια Επιτροπή νομικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μεταβιβάζεται το αίτημα των βελγικών αρχών για την άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη το οποίο ανακοίνωσε νωρίτερα ότι παρέλαβε η πρόεδρος του σώματος Ρομπέρτα Μέτσολα.

Η Επιτροπή θα ψηφίσει επ’ αυτού σε μια ή δυο εβδομάδες προκειμένου το αίτημα να επιστρέψει στην Ολομέλεια και να ξεκινήσει η διαδικασία άρσης της ευρωβουλευτικής ασυλίας του.

Ποια είναι η γυναίκα που κατήγγειλε για παρενόχληση  τον Αλέξη Γεωργούλη

Πρόκειται για καταγγελία που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες της ανταποκρίτριας του ΣΚΑΪ στις Βρυξέλλες Έφης Κουτσοκώστα, αφορά και υπόθεση κακοποίησης, δηλαδή και ξυλοδαρμό που φέρεται να έχει συμβεί πριν από τρία χρόνια. Η γυναίκα που έκανε την καταγγελία πρόσκειται στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, και εργαζόταν πριν από κάποια χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ εργάζεται σήμερα στους θεσμούς.

Η γυναίκα φέρεται να είχε εκείνη την περίοδο σχέσεις με τον κ. Γεωργούλη. Οι πληροφορίες αυτές μένει να επιβεβαιωθούν, ωστόσο δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση προέβη σε διαρροή ονομάτων αποβλέποντας μόνο στο μικροκομματικό τους συμφέρον

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Κανείς άλλος δεν έχει δώσει πολιτικές προεκτάσεις παρά μόνο ο ίδιος. Το αίτημα άρσης της ασυλίας του κ. Γεωργούλη είναι προϊόν έρευνας των βελγικών αρχών έπειτα από καταγγελία, που έγινε το 2020.

Οι διαδικασίες που ακολουθούν οι βελγικές αρχές, εναπόκεινται στη δική τους αρμοδιότητα και δεν “υπαγορεύονται” από τρίτους, όπως υπονοούν κάποιοι δήθεν δικαιωματιστές.

Υπάρχει όμως πράγματι μια πολιτική διάσταση, που επισημαίνουμε: Είναι ντροπή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά τ’ άλλα δηλώνουν υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να διαρρέουν ονόματα μη σεβόμενοι την ποινική προδικασία.

Ακόμη και σε αυτό το τραγικό γεγονός, υπέρτερη αξία έχει το μικροκομματικό τους συμφέρον. Απαιτείται να επιδειχθεί από όλους η ίδια διακριτικότητα και σοβαρότητα, με τις οποίες το θύμα εδώ και τόσο καιρό χειρίζεται την υπόθεση τηρώντας απαρέγκλιτα τη μυστικότητα της διαδικασίας».

Ελλάδα Αθήνα 

Ηρθη η ασυλία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη κατόπιν κατηγορίας εις βάρος του-Ανακοινώσεις Μέτσολα -Τέθηκε εκτός ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: