Ζοφερό και επικίνδυνο το σενάριο του δημοσιογράφου Abdullah Bozkurt: Για τις κινήσεις του Ερντογάν στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου

Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν υπογράφει υπό το …βλέμμα του Κεμάλ Ατατούρκ. Φωτογραφία Τουρκική Προεδρία




O δημοσιογράφος του ανεξάρτητου δικτύου Nordic Research και Monitoring Network, Abdullah Bozkurt, με έδρα τη Σουηδία [σ.σ για τον οποίο, σύμφωνα με τον τουρκικό σταθμό ΑHaber, υπάρχουν τρία διαφορετικά εντάλματα σύλληψης, ως παράγοντα της FETO και ως εγκέφαλο της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα Andrey Karlov], σε ανάρτησή νήματος (thread) στο Twitter, υποστηρίζει τα εξής:

Η Τουρκία αντιμετωπίζει τώρα μια αβέβαιη, εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο μέχρι τις εκλογές του Μαΐου. Αντιμετωπίζοντας μια δύσκολη μάχη, στον Τούρκο Πρόεδρο #Erdogan παρουσιάζονται ανατριχιαστικές επιλογές για να επιβιώσει. Ελπίζω ότι μια αποκάλυψη θα βοηθούσε να εκτροχιαστούν/απομακρυνθούν αυτές οι φρικτές πλεκτάνες και να σωθούν ζωές:

[οι επιλογές του Erdoğan είναι οι εξής:]

1) Να ενορχηστρώσει τρομοκρατικές/βίαιες επιθέσεις που ανατίθενται σε στελέχη που ελέγχονται από την υπηρεσία πληροφοριών MIT εντός ένοπλων ομάδων, ιδίως PKK, ISIS και DHKP-C. Αυτό δοκιμάστηκε με επιτυχία το 2015, βοήθησε τον Erdogan να ανακτήσει χαμένες ψήφους, να αποφύγει την κατανομή της εξουσίας στην κυβέρνηση συνασπισμού.

2) Οι φερόμενοι δράστες θα έχουν ίχνη που θα εντοπίζονται στην #Ελλάδα και τη #Συρία για να πλαισιώσουν την επίθεση ως μέρος διεθνούς συνωμοσίας και να τροφοδοτήσουν την εθνικιστική ευφορία, συσπειρώνοντας τους ψηφοφόρους πίσω από τον Πρόεδρο.

3) Να εκφοβίσει τους ψηφοφόρους του αντιπολιτευόμενου μπλοκ, ιδιαίτερα τους Κούρδους, και να τους τρομοκρατήσει για να μην προσέλθουν να ψηφίσουν. Το κλείσιμο του φιλοκουρδικού HDP είναι στο παιχνίδι. Η κουρδική Hizbullah που υποστηρίζεται από το Ιράν και άλλες θρησκευτικές ομάδες θα έχουν απόλυτη ελευθερία/υποστήριξη από την κυβέρνηση για να κινητοποιήσουν τους Κούρδους υπέρ του Erdoğan.

4) Να απελευθερώσει ομάδες μαφίας/συμμορίες/συνδικάτα οργανωμένου εγκλήματος που λειτουργούν ατιμώρητα υπό την πολιτική προστασία της κυβέρνησης Erdoğan. Στόχος είναι η διατήρηση του κλίματος φόβου κατά την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας.

5) Να κινητοποιήσει τους πράκτορες που έχουν φυτευτεί στα κόμματα της αντιπολίτευσης για να ξεκινήσουν ανταρσία και να διχάσουν το κατά του Erdoğan μπλοκ. Αυτό δοκιμάστηκε την περασμένη εβδομάδα, σχεδόν λειτούργησε. Περισσότερες κινήσεις σχεδιάζονται από αυτές τις ομάδες που είναι φωλιασμένες στην αντιπολίτευση, ειδικά κατά τις διαδικασίες ανάδειξης βουλευτών.

6) Να εμβαθύνει τα ρήγματα στην Τουρκία κατά μήκος θρησκευτικών/κοσμικών γραμμών με ιδιαίτερη έμφαση στο αλεβίτικο/κουρδικό υπόβαθρο του υποψηφίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Kılıçdaroğlu. Σχεδιάζονταν αιματηρές προκλήσεις ειδικά σε επαρχίες Σουνιτών/ Αλεβιτών.

7) Να επεκτείνει την αφήγηση Τουρκία εναντίον Δύσης/Ισλάμ εναντίον άλλων θρησκειών για να χαρακτηριστεί η αντιπολίτευση ως πληρεξούσιο ξένων δυνάμεων, μαριονέτες της παγκόσμιας συνωμοσίας εναντίον του τουρκικού έθνους. Τα PsyOps στα μέσα ενημέρωσης με ψεύτικες ειδήσεις θα το επιταχύνουν αυτό.

8) Να σχεδιάσει πολιτικές δολοφονίες για να αυξήσουν το χάος/φόβο, ενώ θα ανοίξουν το δρόμο για τον Πρόεδρο Erdoğan. Να σαμποτάρει/προκαλεί προεκλογικές συγκεντρώσεις και εκστρατείες από πολιτικά πρόσωπα της αντιπολίτευσης.

9) Εάν καμία από αυτές τις τακτικές δεν λειτουργήσει, ο Erdoğan θα βάλει σκοπό να χειραγωγήσει τα εκλογικά αποτελέσματα, να νοθεύσει τη διαδικασία καταμέτρησης και πιστοποίησης με δικαστές/εκλογικούς αξιωματούχους που είναι υποτελείς στο καθεστώς. Οι άνθρωποι του Erdoğan διοικούν τους βασικούς θεσμούς που υποτίθεται ότι διασφαλίζουν ελεύθερες/δίκαιες εκλογές.

10) Οι παραστρατιωτικές μονάδες θα είναι σε ετοιμότητα και θα εξαπολυθούν την ημέρα των εκλογών για να καταστείλουν τη συμμετοχή των ψηφοφόρων και να αμφισβητήσουν τα αποτελέσματα στους δρόμους, εάν η αντιπολίτευση κερδίσει.

Αυτό είναι το κόστος ενός ελληνοτουρκικού πολέμου: Τι θα πράξει το ΝΑΤΟ στην περίπτωση τουρκικής επίθεσης εναντίον της Ελλάδας;

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: