Πριν 1,5 χρόνο η Λιεψία πήρε τον Γκβαρντιόλ με €1,5 εκατ. και τώρα τον πουλάει 110: Τον θέλουν όλοι – Η Λίβερπουλ δίνει τουλάχιστον 82 –

FILE PHOTO: epa10370112 Josko Gvardiol of Croatia celebrates scoring the 1-0 during the FIFA World Cup 2022 third place soccer match between Croatia and Morocco at Khalifa International Stadium in Doha, Qatar. EPA, Noushad Thekkayil




Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ είναι στη μεταγραφική λίστα των μεγαλύτερων ομάδων της Ευρώπης, καθώς ήταν η μεγάλη αποκάλυψη στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ. Σε ηλικία μόλις 21 ετών, ο Κροάτης διεθνής κεντρικός αμυντικός, κέρδισε τις εντυπώσεις και θα γίνει «μάχη»για την απόκτηση του από τη Λειψία στο τέλος της σεζόν.

Από το περασμένο καλοκαίρι, οι υπεύθυνοι της Τσέλσι, είχαν εντοπίσει τις ικανότητες του Γκβάρντιολ, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε. Επίσης Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του, ενώ και η Λίβερπουλ έχει αποφασίσει να διεκδικήσει τα δικαιώματα του.

Η διοίκηση της Λειψίας, δαπάνησε 19 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει πριν από 1,5 χρόνο από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ήδη, ο μάνατζερ του, επεξεργάζεται τις προτάσεις που φθάνουν στο γραφείο του. Ο διεθνής αμυντικός έχει ρήτρα εξαγοράς 110 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του και ο Γιούργκεν Κλοπ τον θέλει για παρτενέρ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στην άμυνα των «κόκκινων», προσφέροντας 82 εκατ. ευρώ για να τον πάρει στο «Ανφιλντ».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Ολοι θέλουν τον Αντσελότι στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας – Η Τότεναμ ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Κόντε

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: