Ολοι θέλουν τον Αντσελότι στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας – Η Τότεναμ ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Κόντε

FILE PHOTO: Ο Κάρλο Αντσελότι δίνει οδηγίες κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ με την Βαλένθια. EPA, Kai Foersterling




Ο Τίτε αποχώρησε από τον πάγκο της εθνικής ομάδας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας, επιβεβαιώνει για πρώτη φορά επίσημα πως θέλει τον Κάρλο Αντσελότι για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Προς το παρόν πορεύεται με υπηρεσιακό τεχνικό τον Ραμόν Μενέζες, αλλά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες, δήλωσε ξεκάθαρα πως θέλει τον Ιταλό στον πάγκο της εθνικής:

«Ο Αντσελότι είναι ο προπονητής που θέλουν οι παίκτες. Από τον Ρονάλντο έως τον Βινίσιους Τζούνιορ όλοι έχουν δουλέψει μαζί του κι όλοι τον εκτιμούν, όπως και εγώ φυσικά. Επίσης όλοι οι φίλαθλοι τον θέλουν. Σε όποια πόλη κι αν πάω, σε όποιο γήπεδο, όλοι με ρωτούν γι’ αυτόν. Ελπίζω πως τελικά θα καταφέρουμε να τον φέρουμε στη Βραζιλία», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Ο διάσημος τεχνικός έχει μεν συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2024, ωστόσο εκτιμάται ότι ο Ιταλός θα μπει στον πειρασμό να αναλάβει τα ηνία των «Βερντεόρο» στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Το «διαζύγιο» με τον Κόντε

Την ίδια ώρα η Τότεναμ ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Κόντε. Συγκεκριμένα η διοίκηση της Τότεναμ ανακοίνωσε τα μεσάνυχτα το «διαζύγιο» με τον Αντόνιο Κόντε, που ήταν δεδομένο τις τελευταίες ημέρες.

Ειδικά μετά το ισόπαλο 3-3 με τη Σαουθάμπτον το περασμένο Σάββατο, με τους «σπερς» να χάνουν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους δεχόμενοι δύο γκολ στο τελευταίο 15λεπτο.

Τότε η διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου είχε αποφασίσει να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ιταλό τεχνικό, προκειμένου να φέρει μία αλλαγή και να μην χαθεί κι ο τελευταίος στόχος της σεζόν, δηλαδή η 4η θέση που οδηγεί στο επόμενο Champions League.

Ο Ιταλός κόουτς ανέλαβε την ομάδα του Λονδίνου το Νοέμβριο του 2021 και τώρα ο βοηθός του, Κριστιάν Στελίνι, θα μείνει προσωρινά στον πάγκο της ομάδας, με τις φήμες να κάνουν λόγο για επιστροφή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο Λονδίνο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

EURO 2024: Αποτελέσματα, βαθμολογία και το πρόγραμμα της πρεμιέρας των ομίλων των προκριματικών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: