Νέα φονική ρωσικη επιδρομή στο Κίεβο: Tρεις νεκροί και επτά τραυματίες από επίθεση drones

A handout photo made available by the State Emergency Service (SES) press service shows Ukrainian rescuers work at the site of a drone strike in the city of Khmelnytsky, Ukraine, 27 February 2023. EPA, UKRAINE STATE EMERGENCY SERVICE




Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά τραυματίσθηκαν από επίθεση ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών που πραγματοποιήθηκε την περασμένη νύκτα στην περιφέρεια του Κιέβου, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η περιφερειακή στρατιωτική διοίκηση.

«Μια μη στρατιωτική εγκατάσταση υπέστη ζημιές έπειτα από νυκτερινή επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην περιφέρεια του Κιέβου», η οποία προκάλεσε πυρκαγιά, πρόσθεσε η διοίκηση με ανάρτησή της στην εφαρμογή Telegram χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις, κυρίως για το πού πραγματοποιήθηκε το πλήγμα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, διασώστες εξακολουθούν να επιχειρούν στο σημείο.

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν πως κατέρριψαν 16 από 21 ιρανικής κατασκευής μη επανδρωμένα αεροσκάφη Σαχίντ που εξαπολύθηκαν στη διάρκεια της νύκτας από τη Ρωσία εναντίον της Ουκρανίας.

Με πληροφορίες από AFP-Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κίεβο, Ουκρανία

Oυκρανική επίθεση με drone στο Ρωσικό στόλο στο λιμάνι της Σεβαστούπολης: Oι ναύτες μας την απώθησαν ισχυρίζεται η Μόσχα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: