Οικονόμου: «Μέσα στο σώμα του Πολάκη βρίσκεται το πνεύμα του Τσίπρα»

FILE PHOTO: SYRIZA-Progressive Alliance leader Alexis Tsipras and MP Pavlos Polakis. ANA – MPA/ PATTAKOS PETROS




«Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του κ. Τσίπρα σε ό,τι αφορά το θέμα του Πολάκη, δείχνει ολοφάνερα την κατεύθυνση που θέλουν να ακολουθήσουν. Είναι ο δρόμος της ακρότητας και του διχασμού. Είναι η ουσιαστική ρήξη», δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο Γιάννης Οικονόμου.

«Η χθεσινή επιλογή του κ. Τσίπρα, το συγχωροχάρτι στον κ. Πολάκη, είναι η έμπρακτη ρήξη με την κοινωνία, η οποία αναζητά σεβασμό στη Δημοκρατία, στους θεσμούς. Η χθεσινή επιλογή του κ. Τσίπρα είναι η έμπρακτη ρήξη με την κοινωνία που επιδιώκει έναν γόνιμο πολιτικό διάλογο», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

  •    Είπε επίσης ότι «μέσα στο σώμα του κ. Πολάκη βρίσκεται το πνεύμα του κ. Τσίπρα».

Και πρόσθεσε:

«Ο Πολακισμός είναι η βασική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η κεντρική πολιτική γραμμή. Αν δει κανείς αυτό που αξιοποιήθηκε  από τον ΣΥΡΙΖΑ ως επιχείρημα για να γίνει ακόμα μία κωλοτούμπα και να δοθεί το συγχωροχάρτι στον κ. Πολάκη. Ο Πολακισμός είναι η αιχμή του δόρατος του Συριζαϊσμού. Η χθεσινή επιλογή επανένταξης του κ. Πολάκη δείχνει την κατεύθυνση και τον δρόμο που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Ρήξη με την ομαλότητα, την μετριοπάθεια, τη λογική, τον σεβασμό στους κανόνες της Δημοκρατίας και τους θεσμούς».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως η χώρα και η Δημοκρατία μας έχουν πληρώσει πολύ ακριβά την τοξικότητα και τις ακρότητες.

«Ο λόγος του κ. Πολάκη αποτελεί την αιχμή του δόρατος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας μόνιμα καλύπτει τα ατοπήματα του κ. Πολάκη, τα υιοθετεί », υπογράμμισε ενώ είπε πως «είμαστε πολλοί περισσότεροι αυτοί που θέλουμε η Ελλάδα να συνεχίσει στη σωστή κατεύθυνση, που ξέρουμε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει και δεν μπορεί να επιστρέψει πίσω».

 Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

H συγγνώμη Πολάκη έφερε το «συγχωροχάρτι»: Eπιστρέφει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ με ομόφωνη απόφαση, αντιδράσεις από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: