Δύο Κύπριοι φοιτητές αγνοούνται μετά το τρομακτικό δυστύχημα στα Τέμπη: Ο Κυπριανός Παπαϊωάννου και η Αναστασία Αδαμίδου (video, φωτογραφίες)

Η Αναστασία Αδαμίδου από την Πάφο. Φωτογραφία από την οικογένεια της




Ανείπωτη είναι η τραγωδία που εκτυλίσσεται στα Τέμπη όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες δύο αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους. Μεταξύ των επιβατών που αγνοούνται συγκαταλέγονται και δύο Κύπριοι φοιτητές.

Πρόκειται για τον 23χρονο Κυπριανό Παπαϊωάννου από το Αυγόρου και την Αναστασία Αδαμίδου.

Οι οικογένειες τους απευθύνουν έκκληση για τον εντοπισμό των δύο Κυπρίων που επέβαιναν στο τρένο που εκτελούσε τη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορική αμαξοστοιχία που είχε αντίθετη κατεύθυνση.

Οι γονείς των δύο Κυπρίων κατευθύνονται προς την Λάρισα.

Ο Κύπριος Πρέσβης στην Ελλάδα, Κυριάκος Κενεβέζος βρίσκεται ήδη στο Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συντονίσει τις απαραίτητες ενέργειες για όποιον Κύπριο πολίτη χρειάζεται βοήθεια λόγω του δυστυχήματος.

Σε δηλώσεις του έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ο πατέρας του φίλου της Αναστασίας δήλωσε:

«Ακόμα βγάζουνε άτομα μας είπανε. Από το τρίτο βαγόνι που ήτανε βγαίνουν ακόμα ζωντανά άτομα. Εγώ κάνω έκκληση όποιος την έχει δει ή ξέρει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές και να μας ενημερώσει».

Πληροφορίες από το ΚΥΠΕ, το Omega και την Καθημερινή

 

Ο Κυπριανός Παπαϊωάννου από το Αυγόρου. Φωτογραφία από την οικογένεια του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: