Απελπισία στο έπακρο για την εγκληματική Wagner: Έβαλε αγγελία για μισθοφόρους στο Pornhub * “Είμαστε ο πιο κουλ στρατός του κόσμου”… [video]

FILE PHOTO: Φρουρός χειρονομεί στην είσοδο του Κέντρου της Wagner στην Αγία Πετρούπολη. EPA, ANATOLY MALTSEV




Η ρωσική εγκληματική μισθοφορική οργάνωση  Wagner μοιάζει να αναζητεί απελπισμένα πηγές στρατολόγησης μετά τις τεράστιες απώλειές της στα πεδία των μαχών της Ουκρανίας με αποτέλεσμα να στραφεί στο Pornhub – τον μεγαλύτερο ιστότοπο πορνό του κόσμου – για να στρατολογήσει νέους μισθοφόρους.

Η Wagner καταχώρησε μια προκλητική διαφήμιση στον ιστότοπο πορνό στην οποία οι άντρες θεατές καλούνται “να σταματήσουν να … αυτοϊκανοποιούνται” και να ενταχθούν στον ιδιωτικό στρατό και να πολεμήσουν στην Ουκρανία.

Στη διαφήμιση που, ωστόσο, διαγράφηκε, μια ξανθιά γυναίκα που φορά κόκκινο κραγιόν φαίνεται να ρουφάει σαγηνευτικά ένα μεγάλο γλειφιτζούρι, ενώ μια άλλη γυναικεία φωνή λέει στο βάθος: «Είμαστε ο πιο κουλ στρατός στον κόσμο»….

«Στρατολογούμε μαχητές από όλες τις περιοχές της Ρωσίας. Μην κουράζεσαι, πήγαινε να δουλέψεις για την PMC Wagner», λέει η γυναίκα πριν εμφανιστεί ο αριθμός τηλεφώνου της γραμμής στρατολόγησης της Wagner στη μέση της οθόνης.

  • Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Pornhub και προβλήθηκε στη Ρωσία πριν ο ιστότοπος αφαιρέσει τη διαφήμιση, αναφέρει η ρωσική εφημερίδα Pravda .

Η διαφήμιση κοινοποιήθηκε από χρήστες του Pornhub από τις περιοχές Κεμέροβο και Βόλγκογκραντ της Ρωσίας, προσθέτει η Pravda.

Ένας εκπρόσωπος του Pornhub είπε στο Newsweek ότι οι διαφημίσεις είχαν αφαιρεθεί και ο ιστότοπος δεν επιτρέπει πολιτικά  διαφημίσεις.

Ωστόσο, ο Πριγκόζιν εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος από την καταχώρηση της διαφήμισης στο Pornhub χαρακτηρίζοντάς την “λαμπρή ιδέα”…

Από την Μπαχμούτ στο … Pornhub και τα Λύκεια

Η απελπισμένη προσπάθεια της Wagner να στρατολογήσει περισσότερους μισθοφόρους -ακόμη και χρησιμοποιώντας μέσα όπως το Pornhub  – έρχεται καθώς η οργάνωση έχει υποστεί μεγάλες απώλειες στην Ουκρανία – ειδικά στην πολιορκημένη ουκρανική πόλη Μπαχμούτ.

Την περασμένη Δευτέρα, το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου είπε ότι ο αρχηγός της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν,   πιθανότατα έχασε την πρόσβαση στη στρατολόγηση Ρώσων κρατουμένων «λόγω των συνεχιζόμενων διαφωνιών του με την ηγεσία του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας. Ο Πριγκόζιν είναι πολύ πιθανό να στρέφει τις προσπάθειες στρατολόγησης προς ελεύθερους Ρώσους πολίτες».

Ο Πριγκόζιν είπε την περασμένη Παρασκευή ότι η αιμοσταγής κι εγκληματική οργάνωσή του  άνοιξε κέντρα στρατολόγησης σε 42 ρωσικές πόλεις καθώς επιδιώκει να αναπληρώσει τις τάξεις του μετά από βαριές απώλειες στη μάχη για τον Μπαχμούτ.

Τις τελευταίες ημέρες, μασκοφόροι νεοσύλλεκτοι της Wagner έκαναν επίσης ομιλίες σε λύκεια της Μόσχας και μοίρασαν ερωτηματολόγια με τίτλο «αίτηση ενός νεαρού πολεμιστή» για τη συλλογή των στοιχείων επικοινωνίας των ενδιαφερομένων μαθητών, δήλωσε το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Από την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, η Wagner έχει αναπτύξει 40.000 καταδικασμένους κρατούμενους για να πολεμήσουν στην Ουκρανία. Περίπου οι μισοί από αυτούς  πιθανότατα έχουν πέσει θύματα στον πόλεμο, είπε το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ ο Λευκός Οίκος έκανε λόγο για περισσότερα από 30.000 θύματα της Wagner σε εκτίμηση του Φεβρουαρίου.

Τον περασμένο μήνα, ο Πριγκόζιν είπε ότι είχε σταματήσει να στρατολογεί κρατούμενους ενώ διαφώνησε ακόμη μια φορά με τους Ρώσους στρατιωτικούς αξιωματούχους για την προμήθεια πυρομαχικών στον στρατό του.

Πρώην κατάδικος που φυλακίστηκε εννέα χρόνια για κλοπές τη δεκαετία του 1980, ο Πριγκόζιν έχει αναδυθεί από τη σκιά για να αποκτήσει υψηλό προφίλ μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

 

 

 

Με πληροφορίες από The Daily Mail/ Newsweek

Φλέγεται κτίριο της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας: Πληροφορίες ότι “κάτι” προκάλεσε έκρηξη σε αποθήκες πυρομαχικών [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: