Στηρίζει δημόσια τον Νίκο Χριστοδουλίδη και ο υπουργός Γεωργίας, Κώστας Καδής

File Photo: O υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κύπρου, Κώστας Καδής, στη Σύνοδο Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (COP26). ΚΥΠΕ




Δημόσια στήριξη υπέρ του Νίκου Χριστοδουλίδη εκφράζει, με δήλωσή του και ο Υπουργός Γεωργίας Κωστας Καδής, λίγες ώρες μετά την δημόσια στήριξη που παρείχε στον ανεξάρτητο υποψήφιο και ο  Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίδης.

«Μέσα από τα οκτώ χρόνια που είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε, μπορώ με βεβαιότητα να μιλήσω για τις ικανότητες, την εργατικότητα, την εντιμότητα και την ακεραιότητα του Νίκου. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, πάντοτε με τεκμηριωμένη άποψη, ήταν η φωνή της λογικής, της συναίνεσης και η ήρεμη δύναμη στο Υπουργικό Συμβούλιο του Νίκου Αναστασιάδη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Στο κάλεσμα του Νίκου Χριστοδουλίδη για να ενώσουμε δυνάμεις και να αγωνιστούμε για απελευθέρωση και επανένωση του τόπου μας, οικονομική και κοινωνική ευημερία, πράσινη μετάβαση και προστασία του περιβάλλοντος, δηλώνω και εγώ παρών, στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθειά του», καταλήγει ο Κώστας Καδής.

Αυτούσια η δήλωση:

Με δεδομένο ότι υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας ήταν από τη μια ένας αγαπητός μου φίλος και συνεργάτης στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης, και από τη άλλη ο φίλος και Πρόεδρος του κόμματος που στήριξε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια την Κυβέρνηση, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, επέλεξα ως μη κομματικό στέλεχος, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, να μην συμμετέχω στην προεκλογική εκστρατεία. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά τον πρώτο γύρο των Προεδρικών Εκλογών, τους κινδύνους επιστροφής σε άστοχες πολιτικές που έβαλαν τον τόπο σε περιπέτειες στο παρελθόν και με πλήρη σεβασμό στον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια τη στήριξή μου στον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Με τον Νίκο Χριστοδουλίδη μας συνδέουν κοινές προσπάθειες και αγώνες για την πρόοδο και την προκοπή του τόπου μας. Μέσα από τα οκτώ χρόνια που είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε, μπορώ με βεβαιότητα να μιλήσω για τις ικανότητες, την εργατικότητα, την εντιμότητα και την ακεραιότητα του Νίκου. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, πάντοτε με τεκμηριωμένη άποψη, ήταν η φωνή της λογικής, της συναίνεσης και η ήρεμη δύναμη στο Υπουργικό Συμβούλιο του Νίκου Αναστασιάδη.

Στο κάλεσμα του Νίκου Χριστοδουλίδη για να ενώσουμε δυνάμεις και να αγωνιστούμε για απελευθέρωση και επανένωση του τόπου μας, οικονομική και κοινωνική ευημερία, πράσινη μετάβαση και προστασία του περιβάλλοντος, δηλώνω και εγώ παρών, στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθειά του.

Κώστας Καδής 08/02/2023

 Με πληροφορίες από “Φιλελεύθερος”

Θα μείνει μόνος του στο τέλος ο Αβέρωφ: Ο Τορναρίτης του ΔΗΣΥ λέει ότι επιλέγει κατά συνείδηση τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: