Στη Λεμεσό ο Ανδρέας Μαυρογιάννης με τους συνεργάτες του: Μίλησε για τα θύματα των καταστροφικών σεισμών σε Τουρκία-Συρία

Βόλτα στο παλιό λιμάνι Λεμεσού για τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Μαυρογιάννη. Credit: ΚΥΠΕ, Στ. Κονιώτης




Τις περιοχές του κέντρου της Λεμεσού επέλεξε για να χαλαρώσει ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης, λίγες ώρες πριν από την κάλπη.

Όπως πληροφορούμαστε, ο υποψήφιος απόλαυσε τον καφέ του στο γνωστό στέκι της πόλης «Bar Du Soleil» στην περιοχή του Παλιού Λιμανιού της Λεμεσού, συνοδεία μελών της οικογένειάς του, στενών συνεργατών, αλλά και του πρώην δημάρχου Κάτω Πολεμιδιών, Γιώργο Γεωργίου και του βουλευτή Γιώργο Λουκαΐδη του ΑΚΕΛ.

Kατά την περιδιάβασή του, ο υποψήφιος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με απλούς πολίτες.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι «είμαστε εδώ για να πάρουμε κι εμείς μια ανάσα μετά από μία μακρά προεκλογική εκστρατεία, αρκετά κουραστική. Τώρα είμαστε στο σημείο που πρέπει να αρχίσει σιγά-σιγά η αδρεναλίνη να πέφτει, αλλά ξέρετε, η Λεμεσός είναι η πόλη μου, την αγαπώ πάρα πολύ».

«Επιστρέφω στο σπίτι μου, στην οικογένεια μου, γύρω μου είναι πολλά μέλη της οικογένειας μου και πολλοί επιτελείς και συνεργάτες, που με τιμούν με τη βοήθεια τους σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που έχουμε καταβάλει» σημείωσε ακολούθως, για να προσθέσει:

«Είναι όμως ξέρετε αυτές οι μέρες και τραγικές. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για όλους μας να βλέπουμε σορούς νέων ανθρώπων να έρχονται στα κατεχόμενα μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και στη Συρία, όλα αυτά τα θύματα, όλον αυτόν τον ανθρώπινο πόνο».

Υπόστήριξε ότι «πρέπει να έχουμε όλοι συναίσθηση της ανάγκης, να δείχνουμε την αλληλεγγύη μας και να εκτιμούμε το μέγεθος του ανθρώπινου πόνου και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε βοηθητικοί σε αυτό το δράμα των οικογενειών που υποδέχονται τα παιδιά τους νεκρά. Είναι τραγικό».

Και κατέληξε, λέγοντας, ότι «ταυτόχρονα υπάρχουν εξελίξεις, αύριο έχουμε τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών μετά από το αποτέλεσμα, θα δούμε τι θα γίνει παρακάτω. Εύχομαι σε όλες και σε όλους καλή ψήφο!».

Αποφασίζουν οι πολίτες της Κύπρου για το νέο Πρόεδρο τους: Σκληρή η αντιπαράθεση Χριστοδουλίδη-Μαυρογιάννη στην τελευταία τηλεμαχία (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: