Ο Αχιλλέας Δημητριάδης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν στηρίζει το Νίκο Χριστοδουλίδη: Επείγει η λύση του Κυπριακού…

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αχιλλέας Δημητριάδης. Φωτογραφία από το επιτελείο του.




Για τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών μίλησε στη μεσημβρινή εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα» ο Αχιλλέας Δημητριάδης.

«Δεν μπορείς να ζητάς από τους πολίτες να παν να ψηφίσουν την Κυριακή κι εσύ που είσαι στο σύστημα τόσα χρόνια να τους λες κάνετε ότι θέλετε», δήλωσε.

Ερωτηθείς γιατί Ανδρέα Μαυρογιάννη και όχι Νίκο Χριστοδουλίδη, είπε ότι «αυτό συζητήσαμε και αυτό πήραμε από τις απαντήσεις στο ερωτηματολόγιό μας. Εξετάσαμε το θέμα, το μιλήσαμε και καταλήξαμε στο ότι το Κυπριακό είναι επείγον.

Επίσης το θέμα του τίμιου κράτους, ο πόλεμος ενάντια στη διαφθορά, η διαφάνεια, ήταν τα κριτήρια που με έκαναν να επιλέξω τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εγκαταλείπω τις θέσεις μου».

«Έχεις δύο επιλογές, πρέπει να πάρεις θέση, να κάνεις συμβιβασμό και να επιλέξεις. Η ζυγαριά εύκολα κλείνει προς τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, όσον αφορά και τις δικές μου θέσεις», ξεκαθάρισε.

“Καζάνι” που βράζει ο ΔΗΣΥ, πάει για διάλυση: Ο υπουργός Νουρής εναντίον στελεχών που υποστηρίζουν τον Μαυρογιάννη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: