Ειδικοί εξηγούν πως έγινε έτσι τη Μαντόνα: Αγνώριστη στα Grammy μετά απο σειρά επεμβάσεων [videos]

H Μαντόνα με το νέο look, όπως εμφανίστηκε στα Grammy. Image via Instagram / Madonna




Η Madonna έχει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στον κόσμο. Αλλά όταν ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει ένα βραβείο στα Grammy 2023 το βράδυ της Κυριακής, η τραγουδίστρια του Material Girl ήταν αγνώριστη ακόμη και από τους πιο αφοσιωμένους θαυμαστές της – πυροδοτώντας ένα κύμα ικασιών για το τι μπορεί να ευθύνεται για τη δραστικά διαφορετική εμφάνισή της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί αμφισβήτησαν εάν η 64χρονη είχε υποβληθεί σε κάποια μορφή αισθητικής επέμβασης – και τώρα, αρκετοί κορυφαίοι πλαστικοί χειρουργοί εξετάζουν αυτό που πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είχε κάνει η Madonna, από «υπερβολικό πλήρωση και μπότοξ» μέχρι λίφτινγκ προσώπου και μια επέμβαση στη μύτη.

Η DailyMail μίλησε με ειδικούς και εξηγεί

Ο Δρ Michael Horn, ένας πιστοποιημένος πλαστικός χειρουργός από το Σικάγο του Ιλινόις, είπε αποκλειστικά στην DailyMail.com ότι πιστεύει ότι η 64χρονη καλλιτέχνης πιθανότατα χειρουργήθηκε πρόσφατα.

Πιστεύει ότι όχι μόνο έκανε «λίφτινγκ προσώπου» -το οποίο είπε ότι ήταν «προφανές γιατί το δέρμα της» φαινόταν «σφιχτό και τραβηγμένο χωρίς ρυτίδες» – αλλά ότι έκανε και επέμβαση στη μύτη.

«Με τα χρόνια, η Madonna, φαινομενικά έχει υποβληθεί σε πολλές πλαστικές επεμβάσεις», είπε.

«Η εμφάνιση στα Grammy έδειξε την πιο διαφορετική εκδοχή της Madonna που έχουμε δει.

«Έχει υποβληθεί σε λίφτινγκ… Αυτό είναι προφανές γιατί το δέρμα της είναι σφιχτό και τραβηγμένο προς τα πίσω χωρίς ρυτίδες. Τα μάτια της φαίνονται επίσης μικρότερα, πιθανότατα λόγω του τραβήγματος κατά τη διάρκεια ενός λίφτινγκ.

«Η Madonna είχε στο παρελθόν μια φυσική μύτη που ταίριαζε στο πρόσωπό της. Φαίνεται σαν να έκανε ρινοπλαστική αφού αυτή η εκδοχή έχει μυτερή άκρη και φαίνεται πολύ στενή».

Ο Δρ Χορν είπε ότι «το μπότοξ ήταν επίσης εμφανές σε πολλές περιοχές του προσώπου της», ενώ επεσήμανε την έλλειψη «γραμμών έκφρασης και ρυτίδων», καθώς και την «ελάχιστη κίνηση του προσώπου» της κατά τη διάρκεια της ομιλίας της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

«Αυτό που είναι πιο αξιοσημείωτο και εντυπωσιακό είναι η δραστική αλλαγή στο σχήμα του προσώπου της Madonna σε μια δομή σε σχήμα V», πρόσθεσε.

«Φαινομενικά έχει χρησιμοποιήσει υπερβολικό filler με την πάροδο του χρόνου, δίνοντας στο πρόσωπό της μια πλήρη εμφάνιση και απομακρύνοντας τη φυσική και ευχάριστη δομή των οστών που είχε κάποτε. Τα ζυγωματικά της είναι πιο έντονα από ποτέ και φαίνονται αφύσικα ψηλά ».

Τέλος, ο Δρ Χορν είπε στο DailyMail.com ότι επεσήμανε μια αλλαγή στο πάχος των φρυδιών της, καθώς και στη γραμμή των μαλλιών της, ενώ έδειξε ότι μπορεί να είχε κάνει δουλειά και σε αυτές τις περιοχές.

«Φαίνεται επίσης ότι έκανε ανύψωση φρυδιών που γίνεται πιο αισθητό από τα λεπτά φρύδια της, τα οποία ήταν παλιά πυκνά», κατέληξε.

«Φαίνεται επίσης ότι η γραμμή των μαλλιών της είναι πιο φαρδιά τώρα. Είναι επίσης πιθανό να της έκαναν ένεση πληρωτικού στους κροτάφους του κεφαλιού της».

Η διπλή πιστοποιημένη πλαστική χειρουργός Jennifer Levine απηχούσε αυτά τα συναισθήματα στο DailyMail.com.

«Το πρόσωπο της Madonna φαίνεται αφύσικα σφιχτό και γεμάτο», είπε. «Το πλευρικό της μέτωπο είναι επίσης ανυψωμένο.

«Είναι πιθανό αυτό να είναι [το αποτέλεσμα] μιας νέας χειρουργικής επέμβασης στο πρόσωπο και το φρύδι της.

«Υπάρχει ένα σκούπισμα στο πλάγιο πρόσωπο της και ο λαιμός της δεν είναι ίδιος με το πρόσωπό της. Υπάρχει [επίσης] αντικατάσταση όγκου στα χείλη και σε ολόκληρο το πρόσωπό της, συμπεριλαμβανομένων των κροτάφων, των μάγουλων του πηγουνιού και της γνάθου – που μπορεί να είναι είτε πληρωτικό είτε μόσχευμα λίπους.

«Το πρόσωπό της στερείται ρυτίδων, υποδεικνύοντας νευροτροποποιητές καθώς και πιθανή επαναφορά με λέιζερ.

«Έχει μια λάμψη στο δέρμα της πιθανώς από [ενέσεις πλάσματος πλούσια σε αιμοπετάλια] ή άλλα βιοδιεγερτικά πληρωτικά».

Η Madonna – η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε την αναμενόμενη περιοδεία της The Celebration Tour – αποκάλυψε το απίστευτα απαλό της πρόσωπο στην 65η ετήσια απονομή των βραβείων Grammy στο Λος Άντζελες την Κυριακή.

Εξέπληξε τους θεατές με το εντυπωσιακό της βλέμμα χωρίς ρυτίδες, ενώ παρουσίασε τον Sam Smith και την Kim Petras καθώς ετοιμάζονταν να τραγουδήσουν το επιτυχημένο κομμάτι τους, Unholy, το οποίο κέρδισε το Grammy για την Καλύτερη Ποπ Duo/Group Performance κατά τη διάρκεια της τελετής.

Με πληροφορίες από dailymail.com

Η Μπιγιονσέ έγραψε ιστορία: Κέρδισε το 32ο βραβείο Grammy στην καριέρα της [όλα τα βραβεία]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: