Η “σφαγή των αμνών” στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας: Εντολή να φύγουν όλοι πριν αναλάβει ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας!!!

Το Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας. Φωτογραφία ΚΥΠΕ




Φεύγουν όλοι. Μαθαίνουμε ότι στο Προεδρικό Μέγαρο με την εγκατάσταση του νεοεκλεγέντα Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, αλλάζουν οι πάντες, αποκαλύπτει η εφημερίδα Φιλελεύθερος.

Σημειώνει η καλή εφημερίδα:

Οι δημόσιοι και αποσπασμένοι στην Προεδρία υπάλληλοι, γυρίζουν άπαντες στις έδρες τους. Μια ομάδα ήδη αποχώρισε από την περασμένη Παρασκευή και η δεύτερη ομάδα θα μετακινηθεί σε άλλα πόστα από την 1η Μαρτίου.

Οι οδηγίες που δόθηκαν ήταν σαφέστατες και χωρίς περιστροφές. Μόνο ένα πρόσωπο ενδέχεται να διατηρηθεί στην προεδρία.

Οι αναδομήσεις ήταν ζητούμενο για να ακολουθήσει και σαφής προσδιορισμός καθηκόντων και υποχρεώσεων όσων θα υπηρετούν στην προεδρία, από τον κηπουρό και τον ηλεκτρολόγο, μέχρι και τον στενότερο συνεργάτη του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Βεβαίως, είναι δικαίωμα του νέου Προέδρου να διορίσει τους συνεργάτες με τους οποίους θα εργαστεί για τα επόμενα πέντε χρόνια. Αλλά αναρωτήθηκαν πολλοί άνθρωποι: Όλοι, μα όλοι, οι συνεργάτες του σημερινού Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη είναι άχρηστοι;

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: