Ανατριχιαστική καταγγελία Κιέβου: Οι Ρώσοι απαγάγουν τα παιδιά μας και τα εκμεταλλεύονται σεξουαλικά

Ουκρανόπουλα σε υπόγειο καταφύγιο via facebook




Σύμφωνα με τον ουκρανό επίτροπο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι ρωσικές δυνάμεις απήγαγαν και μετέφεραν στα εδάφη που ελέγχονται από τη Μόσχα χιλιάδες παιδιά, μεταξύ των οποίων και ορφανά.

Ο επίτροπος ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ουκρανίας κατηγόρησε τους Ρώσους ότι απήγαγαν παιδιά από τη χώρα του για να τροφοδοτήσουν τη σεξουαλική διακίνηση.

«Οι λογαριασμοί (στην εφαρμογή) του Telegram αποκαλύπτουν ότι οι Ρώσοι απαγάγουν παιδιά από την Ουκρανία και τα χρησιμοποιούν σε σεξουαλικά βίντεο», δήλωσε ο επίτροπος ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ουκρανικού κοινοβουλίου Dmytro Lubinets, σε μήνυμά του στο Telegram. «Για παράδειγμα, προσφέρουν για 250.000 ρούβλια (πάνω από 3.200 ευρώ) ένα αγόρι από την Ουκρανία», πρόσθεσε, διαβεβαιώνοντας ότι ήταν ορφανό.

Παιδιά απήχθησαν και μετά κακοποιήθηκαν

Ο Dmytro Lubinets δημοσίευσε το απόσπασμα μιας επικοινωνίας σε μια άγνωστη υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων στο Διαδίκτυο μεταξύ δύο ατόμων που συζητούσαν για τη συμμετοχή ενός νεαρού αγοριού στα γυρίσματα μιας ταινίας παιδικής πορνογραφίας. «Είναι από την Ουκρανία, από ορφανοτροφείο, δεν έχει γονείς», γράφει ένας από τους ανθρώπους. «Φέρνουμε μικρά παιδιά για τέτοιου είδους εργασίες. Δεν είναι η πρώτη».

Ο Dmytro Lubinets δεν διευκρίνισε πώς απέκτησε αυτή την επικοινωνία. Κάλεσε την ουκρανική αστυνομία και το δικαστικό σώμα να λάβουν «τα κατάλληλα μέτρα για τον εντοπισμό και την τιμωρία των ενόχων». «Η Ρωσική Ομοσπονδία απαγάγει, σκοτώνει, απελαύνει και βιάζει ύπουλα τα παιδιά μας», πρόσθεσε. «Πώς είναι αυτό δυνατό στον σημερινό κόσμο;»

Τα εγκλήματα κατά των παιδιών, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής κακοποίησης, είναι αρκετά συνηθισμένα στη Ρωσία. Η Ουκρανία κατηγορεί τις ρωσικές δυνάμεις ότι απήγαγαν χιλιάδες παιδιά, συμπεριλαμβανομένων ορφανών, σε εδάφη που ελέγχονται από τη Μόσχα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι ερευνητές των Ηνωμένων Εθνών κατηγόρησαν τη Μόσχα για εγκλήματα πολέμου «μεγάλης κλίμακας» στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων βασανιστηρίων και σεξουαλικής βίας.

Με πληροφορίες από lefigaro.fr
Ελλάδα Αθήνα 

Αντιαεροπορικός συναγερμός στο Κίεβο και όλη την Ουκρανία λίγο πριν την έναρξη της Συνόδου Κορυφής με την Ευρωπαϊκή Ενωση [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: