Και στη δημοσκόπηση του Σίγμα προηγείται ο Χριστοδουλίδης: Μάχη σώμα με σώμα του Αβέρωφ Νεοφύτου με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη

Εάν βρεθούν στο δεύτερο γύρο ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο ΑΒέρωφ Νεοφύτου, ο πρώτος έχει 45% πιθανότητες να κερδίσει την προεδρία έναντι 32% του προέδρου του ΔΗΣΥ. Φωτογραφία Σίγμα




Την έκτη και τελευταία δημοσκόπηση για τις Προεδρικές εκλογές παρουσίασε το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου το κανάλι ΣΙΓΜΑ.

Λίγες μόλις μέρες πριν απ’ την πρώτη Κυριακή το ΣΙΓΜΑ παρουσίασε τη δημοσκόπηση η οποία διενεργήθηκε από τις 13 Ιανουαρίου μέχρι τις 24 Ιανουαρίου και το μέγεθος δείγματος ήταν 1475 επιτυχημένες συνεντεύξεις.

Ελαφρώς πιο μπροστά βρίσκεται ο Αβέρωφ Νεοφύτου έναντι του Ανδρέα Μαυρογιάννη για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης των Προεδρικών Εκλογών, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη να παραμένει πρώτος σύμφωνα με την δημοσκόπηση που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Στην παράσταση νίκης ο Νίκος Χριστοδουλίδης καταγράφει ποσοστό της τάξης του 58% ενώ ακολουθεί ο Αβέρωφ Νεοφύτου με ποσοστό 18% και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης με ποσοστό της τάξης του 10%.

Πρόθεση ψήφου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης λαμβάνει ποσοστό 30,3% με τον Αβέρωφ Νεοφύτου να ακολουθεί με 22,8% και τον Ανδρέα Μαυρογιάννη με 22,0%.

Ακολουθεί ο Χρίστος Χρίστου με 4,3%, ο Αχιλλέας Δημητριάδης με 4,0%, ενώ πιο κάτω είναι ο Γιώργος Κολοκασίδης με 1,8% και ο Κωνσταντίνος Χριστοφίδης με 1,6%.

1,2% απάντησαν ότι θα ψηφίσουν άλλους υποψηφίους.

Ο Χριστοδουλίδης πρώτος και στη δημοσκόπηση του καναλιού Alpha: Ο Μαυρογιάννης πέρασε δεύτερος, τρίτος και καταϊδρωμένος ο Αβέρωφ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: