Φοβούνται τόσο οι Ρώσοι που επικηρύσσουν… τα τεθωρακισμένα Leopard και Abrams!

FILE PHOTO: Τα βαριά τεθωρακισμένα Leopard 2 αποκαλούνται και γερμανική “χρυσή σταθερά”. Screenshot via YouTube




O πανικός δεν κρύβεται: Μπορεί η Ρωσία να λέει ότι θα τα “κάψει όλα” τα νέα δυτικά άρματα μάχης που θα φτάσουν στην Ουκρανία, αλλά ο φόβος και η γνώση για την ανεπάρκεια  των δικών της δυνατοτήτων δεν κρύβεται πίσω απ’ τα φόβητρα αλλά και τις επικηρύξεις…

Ρωσική  εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει πέντε εκατομμύρια ρούβλια (58.000 λίρες) σε μετρητά στους πρώτους στρατιώτες που θα καταστρέψουν ή θα καταλάβουν τανκς δυτικής κατασκευής στην Ουκρανία.

Η Fores, εταιρεία με έδρα τα Ουράλια που κατασκευάζει υλικά για την ενεργειακή βιομηχανία, προσφέρει τις πληρωμές σε στρατιωτικούς που θα «συλλάβουν ή θα καταστρέφουν» γερμανικής κατασκευής άρματα μάχης Leopard 2 ή αμερικανικής κατασκευής Abrams.

Ανέφερε ότι θα πληρώσει πέντε εκατομμύρια ρούβλια στον πρώτο Ρώσο στρατιώτη για να καταστρέψει ένα από τα άρματα μάχης και στη συνέχεια 500.000 ρούβλια (5.800 λίρες) για όλες τις επόμενες επιθέσεις.

Απηχώντας τη γλώσσα που χρησιμοποιείται από Ρώσους αξιωματούχους και φιλοπόλεμους παρουσιαστές της κρατικής τηλεόρασης, η εταιρεία είπε ότι το ΝΑΤΟ διοχετεύει στην Ουκρανία «απεριόριστη» ποσότητα όπλων και κλιμακώνει τη σύγκρουση.

Η Fores είπε επίσης ότι θα πληρώσει 15 εκατομμύρια ρούβλια (174 εκατομμύρια λίρες) για μαχητικά αεροσκάφη δυτικής κατασκευής εάν παραδοθούν ποτέ στην Ουκρανία.

Με πληροφορίες από skynews

Σφοδρή επίθεση Κιέβου κατά της ΔΟΕ που αρνείται να αποκλείσει τη Ρωσία: Υποστηρίζετε τον πόλεμο, την καταστροφή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: