10 νεκροί και 10 τραυματίες από πυρά στο Μοντερέι Παρκ στην Καλιφόρνια: Δεκάδες χιλιάδες σε φεστιβάλ για το Κινέζικο Νέο Ετος

epa10422112 Police officers stand watch after reports of a shooting taking place in Monterey Park, California, USA, 22 January 2023. According to law enforcement officials the shooting took place during a Lunar New Year celebration in downtown Monterey Park. It is not immediately known how many people were injured during the incident. EPA/CAROLINE BREHMAN




Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 10 τραυματίσθηκαν από πυρά στο Μοντερέι Παρκ στην Καλιφόρνια

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή νωρίτερα χθες για την έναρξη των διήμερων εορτασμών για το κινεζικό Νέο Έτος.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής να έχουν σπεύσει στην περιοχή και να παρέχουν τις πρώτες βοήθειας στα θύματα, ενώ αστυνομικοί έχουν αποκλείσει δρόμους.

Σύμφωνα με τους LA Times, ιδιοκτήτης εστιατορίου που βρίσκεται στην περιοχή είπε ότι άνθρωποι που αναζήτησαν καταφύγιο στο εστιατόριό του είπαν ότι στην περιοχή βρίσκεται ένας άνδρας που φέρει πολυβόλο.

Ο Σέουνγκ Γουόν Τσόι είπε στην εφημερίδα πως πιστεύει ότι οι πυροβολισμοι έπεσαν σ’ ένα κλαμπ χορού.

Το Μόντερεϊ Παρκ είναι μια πόλη στην κομητεία του Λος Άντζελες σε απόσταση περίπου 11 χιλιομέτρων από το κέντρο του Λος Άντζελες.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ελλάδα Αθήνα 

Αγνωστος αριθμός τραυματιών στο Μοντερέι Παρκ στην Καλιφόρνια μετά από πυροβολισμούς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: