Σε ενορίες -κοινότητες οι προκαταρκτικοί κατάλογοι των ενδιαφερομένων για τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές

Ενόψει Αρχιερατικών εκλογών φωτο ΡΙΚ




Στην εκάστοτε ενορία και κοινότητα βρίσκονται από χθες βράδυ οι προκαταρκτικοί κατάλογοι των ενδιαφερομένων για τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές

Όπως ανέφερε στο Τρίτο ο Γενικός Έφορος Αρχιεπισκοπικών ΕκλογώνΓιάννος Χαριλάου, σε αυτούς δεν περιέχονται οι νέες εγγραφές, που θα συμπεριληφθούν στους τελικούς καταλόγους, ούτε οι διαγραφές των εκλογέων.

Οι κατάλογοι θα είναι υπό την ευθύνη ενός εξουσιοδοτημένου και υπεύθυνου για τη διαφύλαξή τους ατόμου σε κάθε ενορία και κοινότητα.

Πληροφορίες θα δίνονται μόνο στο άτομο που ενδιαφέρεται να μάθει εάν βρίσκεται στον κατάλογο και για κανένα άλλο τρίτο πρόσωπο.

Ο κύριος Χαριλάου είπε ότι από αύριο οι κατάλογοι θα είναι αναρτημένοι και στο διαδίκτυο, για τυχόν ενστάσεις αναφορικά με τα στοιχεία του κάθε ενδιαφερόμενου.

Σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο, περίπου χίλιοι νέοι εκλογείς έχουν ζητήσει εγγραφή στους καταλόγους και λιγότεροι από εκατό έχουν ζητήσει να διαγραφούν.

Με πληροφορίες από ΡΙΚ 
Κύπρος Λευκωσία 

Αποκάλυψη από τον υπουργό Άμυνας Πετρίδη: Στην Κύπρο το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle για ασκήσεις αεράμυνας με την Εθνική Φρουρά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: