Πρόεδρος παντός καιρού: Μετά το πιλοτήριο του Rafale στα “έγκατα” του υποβρύχιου “Παπανικολής” η Σακελλαροπούλου [videos]

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέπτεται το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ στο λιμάνι του Πειραιά , Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022.ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Στις 24 Νοεμβρίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε επισκεφτεί το  αεροδρόμιο της Τανάγρας και την 332 Μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας.

Είναι η μοίρα στην οποία είναι ενταγμένα τα καινούρια αποκτήματα της αεροπορίας, τα μονοθέσια μαχητικά Rafale. Η πρόεδρος μπήκε στο πιλοτήριο και πραγματοποίησε και εικονική προσομοίωση.

Σήμερα, 3 Δεκεμβρίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, βρέθηκε στη Σαλαμίνα κατέβηκε μέσα στο υποβρύχιο Παπανικολής, μίλησε με τους ναύτες και ξεναγήθηκε διεξοδικά. Ο προγραμματισμένος πλους του υποβρυχίου ήταν απ’ την ναυτική βάση της Σαλαμίνας στο λιμάνι του Πειραιά, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Πολεμικού Ναυτικού για τον Άγιο Νικόλαο και την επέτειο των νικηφόρων ναυμαχιών των Βαλκανικών Πολέμων 1912-13.

 

 

. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




 




Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: