Oυρές χιλιομέτρων, κλειστή η Αθηνών-Κορίνθου λόγω πτώσης βράχων: Εκτροπή της κυκλοφορίας στην Κακιά Σκάλα [video]

H Τροχαία προχώρησε στην εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό από τον κόμβο Κινέττας ως τον κόμβο Μεγάρων. Photo screenshot via ΣΚΑΙ Tv




Πτώση βράχων σημειώθηκε στις 4:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/12) στο ύψος του 47ου χλμ στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στην περιοχή των Μεγάρων, στο ρεύμα προς Αθήνα με αποτέλεσμα να προσκρούσουν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές.

Για το λόγο αυτό η Τροχαία προχώρησε στην εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό από τον κόμβο Κινέττας ως τον κόμβο Μεγάρων όπου έχουν δημιουργηθεί τεράστιες ουρές χιλιομέτρων.







Σε ανακοίνωσή της η Ολυμπία Οδός αναφέρει:

«Εκτροπή κυκλοφορίας από τον κόμβο Κινέτας (52,5 χλμ) έως τον κόμβο Μεγάρων (38,6 χλμ.) στην κατεύθυνση προς Αθήνα έχει εφαρμοστεί εδώ και λίγη ώρα με εντολή της Τροχαίας λόγω πτώσης βράχων στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή».

Κλειστά σχολεία στην Πιερία λόγω της κακοκαιρίας, διακοπές ρεύματος και πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη από την «Άριελ»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: