Οι Ισπανοί επιμένουν: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπογράφει 1η Ιανουαρίου το… ολόχρυσο (€200 εκατ. ετησίως) συμβόλαιο με τους εμίρηδες

Manchester United’s Cristiano Ronaldo (C) in action during the English Premier League soccer match between Manchester United vs Norwich at Old Trafford, Manchester, Britain, 16 April 2022. EPA, PETER POWELL




Οι Ισπανοί επιμένουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα υπογράψει την 1η Ιανουαρίου το νέο του, ολόχρυσο, συμβόλαιο με την σαουδαραβική Αλ Νασρ συντρίβοντας έτσι κάθε προηγούμενο ρεκόρ αθλητικής αμοιβής στην ιστορία.

Η συμφωνία θεωρείται ότι είναι μια από τις πιο προσοδοφόρες στην ιστορία του αθλητισμού και θα μπορούσε να δει τον πέντε φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας να κοστίζει σχεδόν 200 εκατομμύρια ευρώ (172 εκατομμύρια £) ανά σεζόν.

Το πρακτορείο ισχυρίζεται ότι η αρχική συμφωνία θα έχει αξία κοντά στα 100 εκατομμύρια (£86 εκατομμύρια), αλλά θα δοθεί κίνητρο από περαιτέρω συμφωνίες, όπως συμφωνίες διαφήμισης και χορηγίας.

Ο 37χρονος έμεινε ελεύθερος στα τέλη του περασμένου μήνα, αφού η ρήξη της σχέσης του με τους αρχηγούς των συλλόγων επιδεινώθηκε όταν έκανε πολλές αμφιλεγόμενες δηλώσεις σε μια τηλεοπτική συνέντευξη στον Piers Morgan.

Ο φόργουορντ δεν έκανε κανένα σχόλιο για το μέλλον του κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του Παγκοσμίου Κυπέλλου – όπου η Πορτογαλία βρίσκεται στη φάση των 16 – αλλά φαίνεται ότι εργάζεται στα παρασκήνια για να ολοκληρώσει μια συμφωνία.

Η Al-Nassr είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στη Σαουδική Αραβία, έχοντας στεφθεί εννέα φορές νικητής της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας, με τον πιο πρόσφατο θρίαμβό τους να έρχεται το 2019.

Τόσο το 2020 όσο και το 2021, η Al-Nassr μπορεί να μην κέρδισε το πρωτάθλημα, αλλά κατάφερε να κερδίσει το Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο σύλλογος, ωστόσο, δυσκολεύτηκε να κάνει θραύση στην παγκόσμια σκηνή, αλλά αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων τη σεζόν 1999-2000.

Εκείνη τη χρονιά έπαιξαν με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον όμιλό τους, χάνοντας με 3-1, με τους Νικολά Ανέλκα και Ραούλ μεταξύ των σκόρερ των ισπανικών κολοσσών.

Οι γίγαντες της Σαουδικής Αραβίας έχουν επίσης μερικά μεγάλα αστέρια του παρελθόντος με τη μορφή του πρώην τερματοφύλακα της Άρσεναλ, Ντέιβιντ Οσπίνα, του Βραζιλιάνου μέσου Λουίζ Γκουστάβο και του Καμερουνεζού επιθετικού Βίνσεντ Αμπουμπακάρ – ο οποίος σημείωσε έναν υποψήφιο για το γκολ της διοργάνωσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ την περασμένη χρονιά. εβδομάδα.

Με πληροφορίες από DailyMail.co.uk

Οταν είσαι Μέσι δεν χρειάζεται να τρέχεις: Kορυφαίος… περιπατητής στα γήπεδα του Κατάρ ο σούπερ σταρ της Αργεντινής [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: