Σάλος με τα δημοσιεύματα για δήθεν θάνατο της ηθοποιού Μίνας Αδαμάκη: Διάψευση από τον Σπύρο Μπιμπίλα

FILE PHOTO: Η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη σε συνέντευξή της Screenshot via YouTuve video Mega Tv




Αίσθηση έχει προκαλέσει η διάψευση δημοσιευμάτων που έφεραν την Μίνα Αδαμάκη να έχει φύγει από τη ζωή.

Πολλοί  συνάδεφοι και φίλοι της επικοινώνησαν το στενό περιβάλλον της ηθοποιού προκειμένουν να πληροφορηθούν τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, έχοντας δεχτεί δεκάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα το μεσημέρι της Κυριακής, απάντησε με ανάρτησή του στο facebook.

«Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και μια ώρα περί θανάτου της αγαπημένης μας Μίνας Αδαμάκη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν από εμένα, δεν με έχουν ειδοποιήσει δικοί της άνθρωποι. Αντιμετωπιζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε όλοι κι ας περιμένουμε, άσκοπο να μου τηλεφωνούν τόσοι πολλοί άνθρωποι από κάθε είδους μέσον. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας», έγραψε στο facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Εγώ δεν είμαι προθάλαμος του Χάρου για να ξέρω ανά πάσα στιγμή ποιος έχει φύγει από τη ζωή και ποιος ζει ακόμα. Με πληροφορούν οι συγγενείς και ως υπεύθυνος του ΣΕΗ κάνω τις σχετικές αναρτήσεις», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Mε πληροφορίες από Facebook

Σε πλήρη εξέλιξη η μεταφύτευση 2.000 δένδρων στο Ελληνικό, παράλληλα με τις κατασκευές: Μια από τις μεγαλύτερες που έχουν πραγματοποιηθεί

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: