Ο Νίκος Αναστασιάδης συνεχίζει να εκτίθεται: Από Πρόεδρος της Δημοκρατίας …”τελάλης” του Δημοκρατικού Συναγερμού…

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ομιλεί σε δημοσιογράφους. Φωτογραφία ΓΤΠ, PIO




Πραγματοποιήθηκε χθες στο Εκλογικό Επιτελείο της Λεμεσού σύσκεψη του διευρυμένου εκλογικού επιτελείου, παρουσία του επίτιμου Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού και Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη και του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) και υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προέβη σε απολογισμό των όσων έχει επιτύχει η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια και βελτίωσαν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχουν εφαρμοστεί τονίζοντας ότι «αφήσαμε και θα αφήσουμε τη σφραγίδα μας γιατί αυτός είναι ο Δημοκρατικός Συναγερμός».

«Σήμερα συνεισφέραμε 350 εκατομμύρια μέχρι τώρα για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που είναι εξόφθαλμα, τα βλέπουμε, έχουμε τις ευαισθησίες μας και εξάλλου για αυτό καθιερώσαμε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, γι’ αυτό εισήξαμε το ΓΕΣΥ, γι’ αυτό έχουμε την ελάχιστη σύνταξη για τους ευάλωτους, γι’ αυτό έχουμε τον κατώτατο μισθό, γι’ αυτό έχουμε κάνει τις μεταρρυθμίσεις έτσι ώστε το κράτος να μπορεί να λειτουργεί ακόμα πιο αποδοτικά με τη δημιουργία υφυπουργείων, την τοπική αυτοδιοίκηση, με τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης με σωρεία νομοθετημάτων» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σημείωσε επιπρόσθετα σε αυτό το πλαίσιο ότι τα όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα δεν πρέπει να θυσιαστούν.

«Ναι αφήσαμε και θα αφήσουμε τη σφραγίδα μας γιατί αυτός είναι ο Συναγερμός αλλά αυτά δεν πρέπει να τα θυσιάσουμε. Δεν πρέπει να τα διακινδυνεύσουμε με πειράματα. Χρειάζεται συνέχιση. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία που θα δώσουμε στην πατρίδα μας. Και συνέχιση μόνο με τον Αβέρωφ Νεοφύτου», κατέληξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

“Γυναίκες Μπροστά”: Μεγάλη συγκέντρωση του Χριστοδουλίδη στη Λεμεσό εναντίον της διαφθοράς, για διαφάνεια και αξιοκρατία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: