Νέα αναστάτωση στο Γυμνάσιο Λάρνακας: Μετά τις αποβολές για κουρέματα, καταγγελία για βία κατά μαθητή

Στιγμιότυπο από παλαιότερο βίντεο του Alphanewslive




Νέα αναστάτωση στο Γυμνάσιο στη Λάρνακα, ο διευθυντής του οποίου δέχθηκε σωρεία καταγγελιών για αναίτιες αποβολές μαθητών λόγω του κουρέματος και της εμφάνισής τους καθώς και για ρατσιστική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νατάσας Χριστοφόρου στον Φιλελεύθερο, αυτή τη φορά γονείς 12χρονου μαθητή τον κατήγγειλαν στην Αστυνομία Λάρνακας, αναφέροντας πως άσκησε βία στο παιδί τους.

Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες του philenews συνέβη την περασμένη Τετάρτη, όταν ο μαθητής κλήθηκε στο γραφείο του εν λόγω διευθυντή για να αποβληθεί, αφού τοποθέτησε μολύβι στην κλειδαριά πόρτας. Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία, ο διευθυντής φέρεται να λογομάχησε με τον μαθητή, που φοιτά στην πρώτη τάξη, να τον έσπρωξε και να τον πίεσε με τον αγκώνα στο λαιμό.

Ο μαθητής εξετάστηκε από γιατρό στο Νοσοκομείο Λάρνακας και αναμένεται να του ληφθεί οπτικογραφημένη κατάθεση, όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις όπου σε καταγγελίες εμπλέκονται ανήλικοι. Υπενθυμίζεται πως την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς τον Σεπτέμβριο, είχε προκληθεί μεγάλη αναστάτωση στο σχολείο όταν ο εν λόγω διευθυντής απέβαλε 14 μαθητές και έδωσε προειδοποιήσεις σε 27 άλλους, για το κούρεμα και τα παπούτσια τους.

Με πληροφορίες από philenews

Οι δεσμεύσεις του Μητροπολίτη Πάφου εάν εκλεγεί Αρχιεπίσκοπος: Για συνέχιση του κοινωνικού έργου του Χρυσόστομου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: