Η Ρωσία κάνει σαφές ποιον υποστηρίζει: “Καλή τύχη, αδέλφια μας” εύχεται στη Σερβία απέναντι στη Βραζιλία

Φωτογραφία από ανάρτηση της εθνικής ομάδας της Σερβίας ενόψει της συμμετοχής της στους αγώνες του Μουντιάλ στο Κατάρ. Photo via Twitter




Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ρωσίας ευχήθηκε στη Σερβία καλή τύχη στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόψει του αγώνα της εναντίον της πέντε φορές πρωταθλήτριας Βραζιλίας αργότερα σήμερα.

Καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πιστεύουμε στην επιτυχία σας αδέρφια“, έγραψε η ρωσική ομάδα στους λογαριασμούς της στα social media.

Δεν επετράπη στην εθνική ομάδα της Ρωσίας να πάρει μέρος σε προκριματικά πλέι οφ λόγω της απαγόρευσης της FIFA για την εισβολή της Μόσχας στην Ουκρανία.

Στο στάδιο Lusail, ορισμένοι οπαδοί της Σερβίας αναμένεται να φέρουν ρωσικές σημαίες, οι οποίες επιτρέπονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, εφόσον δεν φέρουν ρωσικά στρατιωτικά σύμβολα, αναφέρει το βρετανικό SkyNews.

Η Ρωσία και η Σερβία έχουν θερμούς δεσμούς, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς είπε στον Βλαντιμίρ Πούτιν ότι η χώρα του δεν θα αναγνωρίσει τα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων που πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερις εν μέρει κατεχόμενες από τη Ρωσία περιοχές της Ουκρανίας τον Σεπτέμβριο. Έκτοτε, μια απ’ τις τέσσερις, αυτή της Χερσώνας, πέρασε στα χέρια των ουκρανικών δυνάμεων, μετά την υποχώρηση των Ρώσων.

Με πληροφορίες από SkyNews

Το Κατάρ καταπατά τα δικαιώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+: Ψήφισμα του Κοινοβουλίου της Ευρώπης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: