Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το διπλό φονικό στην Καβάλα: «40 χρόνια ιατροδικαστής, σπάνια βλέπω να σκοτώνουν εν ψυχρώ 11 μηνών μωρό»

Η 31χρονη μητέρα που έπεσε θύμα της άγριας δολοφονίας στην Καβάλα. Photo via screenshot AlphaTv




Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες του άγριου διπλού φονικού στην Καβάλα με θύμα την 31χρονη μητέρα και το 11 μηνών μωρό της, που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης ο 56χρονος δράστης σκότωσε πρώτα το 11 μηνών παιδί του, ύστερα όπλισε ξανά και σκότωσε τη πρώην σύντροφό του και κατόπιν αυτοκτόνησε στρέφοντας την μονόκαννη καραμπίνα στο κεφάλι του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, και το μωρό αλλά και η γυναίκα πυροβολήθηκαν πισώπλατα με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστή, το μωρό πυροβολήθηκε με μικρά σκάγια, για πουλιά ενώ η γυναίκα με χοντρά για αγριογούρουνα.

Σχετικά με την απόσταση που δέχτηκαν τους πυροβολισμούς τα θύματα, αναφέρει πως ήταν κοντινή περίπου στα δύο με τρία μέτρα.

«Είμαι σαράντα χρόνια ιατροδικαστής, σπάνια βλέπω περίπτωση να σκοτώσουν εν ψυχρώ 11 μηνών μωρό» δήλωσε χαρακτηριστικά.




«Η κόρη μου τον πλήρωνε και τον τάιζε»

Η μητέρα της αδικοχαμένης Άννας, που από το πρωί της περασμένης Παρασκευής θρηνεί την απώλεια της κόρης και του εγγονιού της, μιλώντας στον Alpha αποκάλυψε πως η 31χρονη πλήρωνε και τάιζε τον 56χρονο κτηνοτρόφο, τον άνθρωπο δηλαδή που σκότωσε το 11 μηνών βρέφος μπροστά στα μάτια της μητέρας του και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα εκτέλεσε εν ψυχρώ και την ίδια.

«Πήγαινε στο μαντρί και τον βοηθούσε και εκείνος δεν της είχε δώσει ποτέ ένα μεροκάματο», ανέφερε στον Alpha η μητέρα της 31χρονης Άννας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο,τι οικονομίες είχε η άτυχη γυναίκα της είχε δώσει στον κτηνοτρόφο προκειμένου να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για την επιχείρησή του η οποία δεν πήγαινε καθόλου καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα.




Τι λέει ο δικηγόρος του θύματος 

Για μια «φθίνουσα» σχέση κάνει λόγο ο δικηγόρος της 31χρονης γυναίκας, θύματος του άγριου φονικού. Όπως επισημαίνει ο Μάρκος Αποστολίδης μιλώντας στο MEGA, τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ήρθε στον κόσμο το παιδί τους και έπρεπε να μεγαλώσει σε ένα σπίτι υπό άσχημες συνθήκες.

Ο 56χρονος δράστης είχε πενιχρό εισόδημα και πολλά χρέη, με αποτέλεσμα η πρώην σύντροφός του να τον βοηθούσε οικονομικά, ενώ της έστελνε και η μητέρα της από τη Γερμανία 200 ευρώ μηνιαίως.

Ο δικηγόρος του θύματος είπε πως η άτυχη γυναίκα είχε προσφύγει στο γραφείο του προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα της επιμέλειας του παιδιού, ενώ και ο 56χρονος διεκδικούσε τη συνεπιμέλεια.

Η 31χρονη είχε νοικιάσει σπίτι στο χωριό και είχε τονίσει αρκετές φορές πως δεν επιθυμούσε να γυρίσει πίσω στη Γερμανία. «Ήταν βίαιος λεκτικά, δεν υπήρξε ποτέ σωματική κακοποίηση. Απλά ήταν εξαιρετικά κακότροπος» τόνισε ο κ. Αποστολίδης.

«Έχει να κάνει με έναν άνθρωπο που μπορεί να αναπνέει μονάχα μέσα από τη συγκεκριμένη γυναίκα. Οπότε το αίσθημα πως δεν μπορεί να την έχει, την τράβηξε και εκείνη κάτω» είπε χαρακτηριστικά η κλινική ψυχολόγος, Άννα Κανδαράκη.

Νέα στοιχεία

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας βάσει των στοιχείων της αστυνομίας ανέφερε πως ο δράστης αφού σκότωσε το παιδί του και την πρώην σύντροφό του, γύρισε το όπλο στον εαυτό του πυροβολώντας στο αριστερό μέρος προς την καρδιά, δεν τα κατάφερε και πυροβόλησε μέσα στο στόμα του.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η 31χρονη γυναίκα σκόπευε να δώσει 15.000 ευρώ προκειμένου ο 56χρονος να αγοράσει κι άλλα ζώα.

Για έναν ιδιαίτερα αντικοινωνικό άνθρωπο κάνουν λόγο οι συγχωριανοί του δράστη και μάλιστα όπως ανέφερε ο δικηγόρος του θύματος, όταν εκείνη γέννησε δεν πήγε στο νοσοκομείο να τη δει, ενώ η μεταφορά της έγινε από φιλικό πρόσωπο.

Αποκαλύψεις σοκ για τη συμμορία της Πολυτεχνειούπολης: Έστελναν χρήματα στον αντιεξουσιαστή βομβιστή του Παπαδήμου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: