Ο Μασκ αγάπησε ξανά το Twitter: Επανέφερε την πρόταση εξαγοράς με 44 δισ. δολάρια

Τα κεντρικά γραφεία του Twitter στο San Francisco. EPA, JOHN G. MABANGLO




O Ίλον Μασκ επανήλθε σήμερα στην πρότασή του για εξαγορά τoυ Twitter στην αρχική τιμή που είχε συμφωνηθεί τον Απρίλιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg.

Ως αποτέλεσμα, η διαπραγμάτευση της μετοχής του Twitter διακόπηκε σήμερα στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης«εν αναμονή πληροφοριών».

Η διαπραγμάτευση σταμάτησε αρχικά για πέντε λεπτά και στη συνέχεια διακόπηκε, αφού η τιμή της μετοχής εκτοξεύτηκε στο +18%.

Το Bloomberg μετέδωσε ότι ο δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ πρότεινε ξανά να αγοράσει το Twitter Inc έναντι 54,20 δολαρίων ανά μετοχή, όπως ήταν η αρχική προσφορά του.

Η μετοχή του Twitter στη Γουόλ Στριτ έφτασε στα 47,93 δολάρια, όμως την ίδια στιγμή η μετοχή της Tesla Inc, της εταιρείας ηλεκτρικών οχημάτων του Μασκ, έπεφτε κατά 3%.

Η πρόταση του Μασκ υποβλήθηκε με επιστολή του στο Twitter, σύμφωνα με το Bloomberg.

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών δεν πρεοέβησαν μέχρι τούδε σε κάποιο σχόλιο.

Ο Μασκ συμφώνησε τον Απρίλιο να αγοράσει το Twitter έναντι 44 δισεκ. δολαρίων, όμως μέσα σε μερικές εβδομάδες υπαναχώρησε, υποστηρίζοντας ότι ο αριθμός των λογαριασμών-ρομπότ ήταν πολύ υψηλότερος από την αρχική εκτίμηση της εταιρείας ότι αντιπροσώπευαν λιγότερο από το 5% των χρηστών.

Με πληροφορίες από Reuters, ΑFP μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Μεγαλώνει η λίστα των δολοφονηθέντων δημοσιογράφων στις Φιλιππίνες: Νεκρός από πυρά αγνώστων ο σταρ του ραδιοφώνου Πέρσι Λάπιντ [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: