Για πρώτη φορά στην Ινδία, το 2023, θα διεξαχθεί αγώνας MotoGP κοντά στο νέο Δελχί

O Αυστραλός αναβάτης MotoGP Jack Miller (A) της Ducati Lenovo Team στο Grand Prix της Ιαπωνίας στο Motegi, της Tochigi, βόρεια του Τόκιο, Ιαπωνία, 25 Σεπτεμβρίου 2022. EPA,KIMIMASA MAYAMA




Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διά ζώσης, τους αγαπημένους τους αναβάτες, θα έχουν οι Ινδοί, καθώς όπως ανακοινώθηκε σχετικά, το 2023, θα διεξάγεται αγώνας του MotoGP στην δεύτερη πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος στο Buddh International Circuit, όχι μακριά από το Νέο Δελχί, που φιλοξένησε τρεις φορές Γκραν Πρι της Formula (2011-2013).

«Έχουμε πολλούς θαυμαστές στην Ινδία και είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να φέρουμε αυτό το άθλημα στην χώρα τους. Η Ινδία, είναι μια βασική αγορά για την βιομηχανία μοτοσυκλετών», σχολίασε το «αφεντικό» της χορηγού εταιρείας Dorna, Καρμέλο Εθπελέτα, στο περιθώριο του Γκραν Πρι της Ταϊλάνδης.

«Αυτή, είναι μια ιστορική ημέρα για την αθλητική βιομηχανία και ένας φόρος τιμής στους εορτασμούς της 75ης επετείου της Ινδίας, μετά την διχοτόμηση του 1947», δήλωσε σχετικά, ο υπουργός Αθλητισμού της Ινδίας, Ανουράγκ Τακούρ.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: