Τα TZOKEΡ Stars επιστρέφουν με σούπερ δώρα κάθε εβδομάδα για τους online παίκτες – 1.400.000 ευρώ στην κλήρωση της Πέμπτης




Νέες αστεράτες κληρώσεις από το ΤΖΟΚΕΡ με απίθανα δώρα για τους διαδικτυακούς παίκτες κάθε εβδομάδα – 1.400.000 ευρώ στην κλήρωση της Πέμπτης

Απίθανα δώρα έχουν την ευκαιρία να διεκδικούν οι παίκτες του tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ κάθε εβδομάδα, μέσα από τα TΖΟΚΕΡ Stars.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιβράβευσης, το οποίο μοίρασε δώρα συνολικής αξίας 24.000 ευρώ σε 1.608 νικητές στη διάρκεια του καλοκαιριού, επέστρεψε με φθινοπωρινή διάθεση και πολλές εκπλήξεις. Από τις 12 Σεπτεμβρίου, δίνει ξανά τη δυνατότητα στους διαδικτυακούς παίκτες να μαζεύουν αστέρια και να κερδίζουν δώρα κάθε εβδομάδα. Όσο περισσότερα αστέρια μαζεύει κανείς, τόσο περισσότερες συμμετοχές έχει στις εβδομαδιαίες κληρώσεις των TΖΟΚΕΡ Stars.

Για το πρόγραμμα επιβράβευσης TΖΟΚΕΡ Stars ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μπαίνοντας στο tzoker.gr ή κατεβάζοντας την ανανεωμένη εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: