Μύδροι κατά του Ερντογάν από τον Ενές Καντέρ: «Όσα είπε για την Ελλάδα στον ΟΗΕ ο νταής δικτάτορας είναι αηδιαστικά» [βίντεο]

Ο Τόρκος μπασκετμπολίστας Ενέρ Καντέρ στο Όβαλ Όφις. Φωτογραφία via Twitter, Enes FREEDOM, @EnesFreedom




Καταπέλτης κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήταν για ακόμα μία φορά ο Τούρκος NBAer Ενές Καντέρ, ο οποίος έχε κατ΄ επανάληψη ασκήσει σκληρότατη κριτική για την τουρκική κυβέρνηση και αποτελεί κόκκινο πανί για τον Τούρκο πρόεδρο.

Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας δεν μπορεί να επισκεφτεί την χώρα του, αλλά ούτε να επικοινωνήσει με την οικογένειά του εδώ και πολλά χρόνια καθώς έχει χαρακτηριστεί «Γκιουλενιστής», όμως αυτό δεν τον σταματά από το να εκφράζει δημόσια τις απόψεις του.

Ο Ενές Καντέρ, ο οποίος στο παρελθόν «φλέρταρε» έντονα και με τον Παναθηναϊκό ενώ είχε εκφράσει την επιθυμία του να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μίλησε στον Alpha και τόνισε ότι ο Ερντογάν διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.

«Όσα είπε ο Ερντογάν για την Ελλάδα στα Ηνωμένα Έθνη είναι απαράδεκτα και αηδιαστικά. Δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Υπάρχουν πάρα πολλοί πολιτικοί κρατούμενοι στην Τουρκία. Δεν υπάρχει δημοκρατία στην χώρα μου. Ο Ερντογάν τα ξεχνά όλα αυτά και μιλά για την Ελλάδα», είπε αρχικά ο Καντέρ.

Στη συνέχεια τόνισε ότι «για εμένα η Ελλάδα και οι Έλληνες άνοιξαν την αγκαλιά τους σε όλους τους πρόσφυγες και τους πρόσφεραν μια θερμή υποδοχή».

Ο Ενές Καντέρ ποδοπάτησε φωτογραφία του Τούρκου προέδρου στην εκδήλωση που βρέθηκε στην Νέα Υόρκη δείχνοντας για μία ακόμη φορά την αποστροφή του προς τον Τούρκο πρόεδρο.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Ένες Καντέρ ορκίστηκε Αμερικανός πολίτης, πήρε την αμερικανική υπηκοότητα και επέλεξε συμβολικά να ονομαστεί Ενές Καντέρ Φρίντομ.




ΠΗΓΗ: Alpha TV Greece

Σμήνη φίλων του τένις κατέκλυσαν την O2 Arena για την τελευταία παράσταση του Φέντερερ [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: