Φρίκη στο Πακιστάν: Πατέρας έκαψε ζωντανό τον 12χρονο γιο του γιατί δεν έκανε τα μαθήματά του

O 12χρονος Σαχίρ Χαν τον οποίο έκαψε ζωντανό ο πατέρας του επειδή δεν έκανε τα μαθήματά του. PHOTO screenshot via YouTube




Ενα φρικτό έγκλημα με θύμα ένα μικρό αγόρι και θύτη τον πατέρα του συγκλονίζει το Πακιστάν. Ένας άνδρας έκαψε ζωντανό τον 12χρονο γιο του στο σπίτι τους στην περιοχή Orangi στο Καράτσι, αφού το αγόρι δεν μπορούσε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις σχολικές εργασίες του.

Το παιδί μεταφέρθηκε με βαριά εγκαύματα στο νοσοκομείο , όμως υπέκυψε δύο ημέρες αργότερα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο δράστης περιέλουσε με κηροζίνη το γιο του, όταν διαπίστωσε πως δεν είχε ολοκληρώσει τις εργασίες που είχε για το σχολείο. Οπως κατέθεσε στην αστυνομία το παιδί ήθελε να βγει από το σπίτι για να πετάξει χαρταετό, γεγονός που τον εξόργισε.

Στη συνέχεια άναψε ένα σπίρτο για να απειλήσει τον 12χρονο, όμως η κηροζίνη πήρε φωτιά με αποτέλεσμα το παιδί να τυλιχτεί στις φλόγες.

Ακούγοντας τις σπαρακτικές κραυγές του αγοριού η μητέρα μπήκε στο δωμάτιο όπου και οι δύο γονείς πέταξαν κουβέρτες και ρούχα στο φλεγόμενο παιδί σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σβήσουν τις φλόγες, αλλά οι προσπάθειές τους δεν ήταν αρκετές για να το σώσουν.

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του συζύγου της, δύο ημέρες μετά το θάνατο του παιδιού. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη, ο οποίος ομολόγησε το φρικιαστικό έγκλημά του.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Μάντλιν Μακάν: Απορρίφθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η προσφυγή των γονέων της κατά της πορτογαλικής δικαιοσύνης

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: