Δεν μας φτάνουν όλα τα άλλα, έχουμε και τον Σχοινά που ονειρεύεται να γίνεται Πρωθυπουργός της Ελλάδας!!!

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς μιλάει στην εκδήλωση με θέμα οι «Δεξιότητες του Σήμερα για το Αύριο», στην 86η ΔΕΘ, Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022, στη Θεσσαλονίκη. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Και μιας, σε άλλη στήλη (ΕΔΩ) της Hellas Journal αναφερθήκαμε στο όνειρο του κ. Νίκου Αναστασιάδη να παραμείνει Πρόεδρος της Κύπρου, για τρίτη θητεία, να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι κάποιος πασίγνωστος γραφειοκράτης, από τις Βρυξέλλες παρακαλώ, εποφθαλμιά τη θέση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ελπίζει ότι αν καταρρεύσει η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, θα τον καλέσουν να κυβερνήσει τη χώρα. Είναι μία από τις περιπτώσεις τις οποίες χαρακτηρίζουμε έντονα «η αλεπού στον ύπνο της κοκόρια ονειρευόταν….

Και βεβαίως αναφερόμαστε στον εκλεκτό της ιστοσελίδας μας, τον Έλληνα Επίτροπο στην Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος συνεχίζει να βυσσοδομεί εναντίον των αντιπάλων του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές της Κύπρου, και να αφήνει υπονοούμενα για τις δήθεν σχέσεις τους με τον δικτάτορα Βλαντιμίρ Πούτιν.

Βεβαίως, ο κ. Σχοινάς δεν έδωσε ποτέ στοιχεία για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του ακριβώς επειδή είναι αβάσιμοι. Εννοείται ότι αν αποδείξει τους ισχυρισμούς του η ιστοσελίδα θα δημοσιεύσει σχετικό ρεπορτάζ με τα συγχαρητήρια μας. Μέχρι τότε η καταγγελία του αποτελεί μία συκοφαντία.

Ο βασικός στόχος του εν λόγω κυρίου και των Κυπρίων συνεργατών του στις Βρυξέλλες και στην Αθήνα είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δεν έχει την παραμικρή σχέση με το βίαιο και αυταρχικό καθεστώς του Ρώσου δικτάτορα.

Σημειώνω ότι ο κ. Σχοινάς είναι ο εκλεκτός του ελληνικού μιντιακού συστήματος, το οποίο τον προστατεύει και τον προωθεί. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας σίγουρα θα έχει μετανιώσει που τον προώθησε στη σημερινή θέση που κατέχει…

Φοβερή καταγγελία: Ο πρόεδρος Μπάιντεν εξοπλίζει τους εχθρούς της Αμερικής, την Τουρκία, το Πακιστάν και άλλες χώρες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: