Το πιο φοβερό ανέκδοτο της ημέρας: Αναχωρεί εκτάκτως για το Κονγκό ο Αβέρωφ, αναλαμβάνει …διεθνή πρωτοβουλία για το μεταναστευτικό!!!

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου. Φωτογραφία via ΡΙΚ




ΔΕΝ είναι …πρωταπριλιάτικο αστείο. ΔΕΝ είναι fake news. Η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινη!!! Αφού έλυσε όλα τα προβλήματα της Κύπρου, και επειδή η παγκόσμια κοινότητα απέτυχε, ανέλαβε να λύσει το πρόβλημα του μεταναστευτικού σε διεθνές επίπεδο!

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ανέλαβε Πρωτοβουλία με επίκεντρο το μεταναστευτικό(!!!).

Ο κ. Νεοφύτου αξιοποιώντας τις διεθνείς του …διασυνδέσεις (!!!)και σε συνεννόηση με την κυβέρνηση και τον Υπουργό των Εσωτερικών κ. Νίκο Νουρή, αναχωρεί σήμερα για τη Δημοκρατία του Κονγκό όπου θα έχει επαφές σε πολιτειακό και κυβερνητικό επίπεδο.

Ο κ. Νεοφύτου επιστρέφει στην Κύπρο στις 24 Αυγούστου.

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ότι από τον Ιανουάριο 2022 η Κυπριακή Δημοκρατία έχει  συνεργασία με την Λ.Δ. Κονγκό, μέσω του European Laisor (Βέλγιο). Τότε είχε πάει αποστολή σε συνεργασία με EU και Frontex, έγιναν συνεντεύξεις (πρώτο 10ημερο Ιανουαρίου) και εκδόθηκαν για πρώτη φορά ταξιδιωτικά έγγραφα, και εγινε η πρώτη πτήση στις 19 του μήνα.

Η δεύτερη αποστολή πήγε το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου 2022, εκδόθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα και στις 14 Ιουνίου έγινε η δεύτερη πτήση.

Ειναι φανερό πως το ταξίδι του είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Θα έρθει ως …”Σωτήρας” από το Κονγκό, και θα ισχυριστεί ότι έκανε όλες τις διευθετήσεις για τη συνεργασία με τη χώρα αυτή. Συνεργασία που ξεκίνησε πριν από οκτώ μήνες.

Ο Μενέντεζ επιτέθηκε στον Ερντογάν και για την Κύπρο: Ανεπίτρεπτο το στάτους κβο, απαράδεκτη η τουρκική επιθετικότητα στο Βαρώσι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: