Θρίλερ με καταγγελία για αρπαγή βρέφους 8 μηνών στο Αιγάλεω: Συνελήφθησαν 2 άτομα

File Photo Βρέφος κρατάει το χέρι του γονέα του via pixabay.com




ια περίεργη υπόθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (8/8) μετά την καταγγελία μίας 31χρονης γυναίκας αλβανικής καταγωγής ότι δύο γνωστοί της άρπαξαν το 8 μηνών βρέφος της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο άντρες ελληνικής καταγωγής 33 και 30 ετών που γνώριζαν την 31χρονη πήραν το μωρό της για να το βγάλουν μία βόλτα στην περιοχή του Αιγάλεω, όπου και διαμένει η γυναίκα.  Δημοτικοί αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο έκριναν ύποπτους τους δύο άνδρες με το βρέφος, τους προσέγγισαν και παράλληλα ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ.

Άπαντες οδηγήθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και εκεί η γυναίκα κατήγγειλε τους δύο άνδρες για αρπαγή, καθώς εντοπίστηκαν με το μωρό της σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι τους.

Την υπόθεση στην συνέχεια ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ανηλίκων που συνέλαβε τον 33χρονο και τον 30χρονο και σχημάτισε σε βάρος τους ποινική δικογραφία, ενώ αμφότεροι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μέχρις στιγμής η υπόθεση δεν σχετίζεται με εμπόριο βρεφών. Εκτιμάται ότι ενδεχομένως πρόκειται για παρεξήγηση. Ωστόσο, η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Με πληροφορίες από skai.gr

Αλλάζουν όλα με το pet.gov.gr και το… Mypet–pass: Τι είναι και τι θα περιλαμβάνει το Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: