Συνελήφθη στη Γλυφάδα φυγόποινος απατεώνας: Το 2011 είχε προσπαθήσει να αγοράσει την… ΑΕΚ

File photo: Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 03-08-2022 στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 57χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν, 3 καταδικαστικές αποφάσεις του Α’ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης αντικειμένων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και της απάτης σε βάρος τρίτων προσώπων.

O συλληφθείς που εμφανίστηκε στη δημόσια ζωή το 2011 και προσπάθησε να αποκτήσει τα πλειοψηφικά πακέτα διαφόρων ΠΑΕ, ανάμεσα στις οποίες και της ΑΕΚ, έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο 57χρονος, συνελήφθη το απόγευμα της 3ης Αυγούστου, απο τα «λαγωνικά» του «Αναζητήσεων» στην περιοχή της Γλυφάδας μέσα στην πολυτελή κατοικία που είχε ενοικιάσει παρόλο που εμφανιζόταν ως κάτοικος Πειραιά, ενω για τις μετακινήσεις του χρησιμοποιούσε πολυτελή οχήματα με οδηγούς.

Συνολικά σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ποινή κάθειρξης δεκαοκτώ (18) ετών, ενώ από τις παράνομες δραστηριότητές του αποκόμισε περιουσιακό όφελος άνω των -240.000- ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Λουτρόπυργο Νέας Περάμου: Εκκενώθηκε ο οικισμός άνω Βλυχάδα, κλειστή η Ολυμπία Οδός(video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: