#Our_National_Team: Κοσμοπλημμύρα στο ΟΑΚΑ για την Εθνική του Ιτούδη, των Αντετοκούνμπο και των άλλων παιδιών [video]

Ο παίκτης της Ελλάδας Giannis Antetokounmpo ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Περισσότεροι από 16.000 Έλληνες φίλαθλοι συνέρρευσαν μαζικά στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την δική τους -και δική μας- Εθνική ομάδα.




Τι κι αν το ημερολόγιο δείχνει 9 Αυγούστου, τι κι αν βρισκόμαστε στο μέσο του καλοκαιριού, χιλιάδες Αθηναίοι έσπευσαν από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (9/8) στο Ολυμπιακό Στάδιο για να δουν από κοντά την Εθνική μπάσκετ του Δημήτρη Ιτούδη, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, των αδερφών του και των υπόλοιπων παιδιών που φορούν το εθνόσημο στο στήθος να διαλύουν την Ισπανία.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος ήταν εντυπωσιακή σε μια, κατά τα άλλα, φιλική αναμέτρηση, ενώ παράλληλα δείχνει την αγάπη των Ελλήνων προς αυτή την ομάδα αλλά και τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν ενόψει του επερχόμενου Eurobasket.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας Γιάννης Αντετοκούνμπο γνώρισε την αποθέωση, όπως και ο νέος προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Δημήτρης Ιτούδης αλλά και όλοι οι παίκτες της Γαλανόλευκης που ένιωσαν την αγάπη του κοινού. Κόντρα στα #notmynationalteam και σε κάθε είδους διχαστική, ρατσιτσική και απάνθρωπη ρητορική, οι Έλληνες φίλαθλοι έδωσαν την καλύτερη απάντηση…

Με πληροφορίες από ethnos.gr

O Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε δώρο super car στον πατέρα του: Μία Aston Martin DBX αξίας €240.000

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: